Hírek

Győzelemre készülnek a bajnokesélyesek

Reményeink szerint a mai meccsen megrázza magát a Manchester és a PSG is. Az angol meccsen mindenképp várunk legalább 3 találatot is!

Manchester United – Aston Villa +2,5gól @ 1,53

Angol Premier League 2011/2012

Dátum: 2012-04-15 17:00 CET
Újra formába lendül Sir Alex Ferguson társasága, és az Aston Villa elleni derbin megrázza magát! Szüksége is lesz erre Rooney-éknak, akik az előző fordulóban a Wigan elleni idegenbeli meccset kissé lazán vették, ki is kaptak 0:1-re, sok fogadót meglepve ezáltal…
Egyébként bajnoki címre készül a United, ennek megfelelően vezetik is a tabellát a városi rivális City előtt két ponttal úgy, hogy a City már tegnap lejátszotta az aktuális fordulót. 79 pontot szereztek eddig a vörös ördögök, melyet 25-4-4 mérlegüknek köszönhetnek. Nemzetközi kötelezettségük már nincs a srácoknak, hiszen a BL után az EL-ből is búcsúzni kényszerült a társaság, mely egyértelműen csalódás számukra. Nincs egyébként rossz formában a csapat, hiszen legutóbbi 5 meccsükből csak a legutóbbit veszítették el, a többit csont nélkül hozták Giggs-ék. Odahaza az Álmok Színházában 13-1-2 mérleggel bír a Manchester, melyhez 42:15 gólarányt tartozik.

A vendég ezúttal a szezon egyik negatív meglepetése, az Aston Villa. Alex McLeish együttese 32 forduló alatt 35 pont bezsebelésére volt képes, mely egyelőre a 15. helyre elegendő… Nem dőlhetnek azonban hátra Given-ék, hiszen a már kieső helyen álló Bolton csapata 6 ponttal áll mögöttük. 7-14-11 mérlege nem lenne annyira rossz a csapatnak, ha kicsivel jobban odakoncentráltak volna azokra a meccsekre, melyek döntetlenre végződtek… Idegenben viszont kifejezetten jól tartja magát a csapat: 3 győzelem, 9 döntetlen és 4 vereség a mérleg, melyhez 17:22 gólarány tartozik. Nincs azonban jó formában a Villa, hiszen legutóbbi 5 meccséből csak egyet tudott megnyerni, a Fulham elleni 1:0-s hazai meccsét.
A két csapat őszi meccsét csak egy Jones gól döntötte el még az első félidőben, tehát akkor a Manchester idegenben győzött 1:0-ra. Tavaly viszont ebben a felállásban 3:1-re nyert a United. Most azzal számolunk, hogy az elmúlt fordulóbeli vereséget látványos és góldús meccsel feledteti a Manchester!
Tipp: +2,5 gól!

Auxerre – PSG 2 @ 1,91

Francia Ligue 1 2011/2012

Dátum: 2012-04-15 21:00
Fontos meccsre készülnek a francia élvonalban, hiszen a bajnoki címre pályázó PSG látogat a kiesés elkerüléséért küzdő Auxerre gárdájához.
Iszonyatosan rossz szezont fut idén az Auxerre csapata. Ahhoz képest, hogy a szakértők az első hatba várták előzetesen a gárdát, a csapat meg sem közelíti ezeket az elvárásokat… Jelenleg 27 pontjukkal az utolsó helyen állnak, melyet 5-12-14 mérlegüknek köszönhetnek. A már bennmaradó helyen álló Ajaccio csapata 6 pontnyira van tőlük, tehát nem reménytelen a helyzet, de ehhez a hátralévő fordulókban jobb teljesítményre van szükség. Nincs ugyanis meggyőző szériában a csapat: legutóbbi 5 meccséből csak egyet tudott megnyerni Wallemme csapata, igaz: pl. a Lyon otthonában “csak” 1:2-es vereséget szenvedtek, és a játékuk már bizalomra is okot adott. Odahaza 50%-osan teljesítenek a srácok: 5 győzelem, 5 döntetlen és 5 vereség.

A mai vendég viszont nem lesz egy könnyű falat, hiszen az a PSG látogat hozzájuk, akik a bajnoki címre hajtanak, és hátrányuk az éllovas Montpellier csapatával szemben csupán 3 egység. 18-9-4 mérlegéből 7-6-2 sort szerzett idegenben a társaság, ez a legjobb idegenbeli mutató a ligában. Nincs azonban bajnoki formában Carlo Ancelotti csapata, hiszen legutóbbi 5 meccséből csak 2-t tudott megnyerni 2 döntetlen és egy vereség mellett. Gameiro játéka kulcsfontosságú idén a csapatnak, hiszen ő szállítja a gólok jelentős részét, bármikor képes gólt szerezni.
Ami az egymás elleni meccseket illet: ősszel 3:2-re nyert a fővárosban hazai pályán a PSG, tavaly pedig ebben a felállásban 1:0-ra nyert az Auxerre, de tegyük hozzá: az egy teljesen más Auxerre és egy teljesen más PSG volt. Most vendég győzelemmel kalkulálunk, de biztosak vagyunk abban, hogy nem lesz sima menet!

Emellett pedig néhány további tipp a mai napra:
White Star Woluve – KVK Tienen +2,5 gól
HB Köge – FC Koppenhága 2
Zaragoza – Granada 1
Bala Town – TNS +2,5gól
Neath Athletic – Bangor City +2,5gól
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik