Hírek

Békés iksz Bolognában?

Bolognában a Cagliari vendégeskedik. Mindkét félnek elegendő lehet a döntetlen. Sevillába a Zaragoza látogat, a déli meccsen gólokkal számolunk!

Nyerj egy 2012-es, új iPad-et(32GB, 4G) a Rangadó Facebook játékán! Két klikk, és tied lehet az Apple szuper gépe!

Bologna-Cagliari x! Félidő eredménye: X!

Megosztozkodnak a pontokon az olasz középcsapatok: mind a Bologna, mind pedig a Cagliari elégedett lehet a döntetlennel, így nem is bántják majd egymást nagyon a fiúk. Békés mérkőzésre számítunk…
Amolyan megnemtámadási egyezményt köthet egymással erre a kilencven percre a két piros-kék alakulat, ugyanis hét fordulóval a vége előtt értékes lehet az egy pont mindkét brigád számára.
A hazai együttes a játéknap előtt a 14. volt, 31 mérkőzésen 37 pontot gyűjtve. A Renato Dall’Arában nem brillíroznak Di Vaioék, 5-4-7-es soruk legalább is erről tanúskodik. Stefano Pioli alakuata különösebb bravúrra nem volt képes saját közönsége előtt, talán a Juve elleni pontszerzés tartozik ebbe a kategóriába.
Manapság azonban nem megy Sorensenéknek: négy forduló óta nem tudnak nyerni, ráadásul legutóbbi hazai fellépésüket elbukták Konéék; ekkor az idegenben nem túl acélos Palermo tudta legyőzni a Bolognát.
A táblázat alsó régiója nagyon tömör, ám egy pont nem jönne rosszul a gárdának. A sorsolása nem rossz a csapatnak, túlságosan nehéz meccsek már nem várnak Diamantiékra.
A szárdok a fordulót megelőzően a 12. helyen tanyáztak, egy ponttal többet gyűjtöttek aktuális riválisuknál. A Cagliari 3-4-8-as idegenbeli mutatója túlságosan nem biztató a bolognai kirándulás előtt, ám a Ballardinit váltó Massimo Ficcadenti vezetésével egészen elfogadható passzban van a társulat. Contiék az elmúlt három hazai fellépésükön szereztek 7 egységet, legutóbb például az Interrel remiztek a szigeten. A kirándulásaik viszont nem sikerültek mostanság, a három legutóbbi kimozdulás gyalázatosan zárult: Napoli 6-3, Siena 3-0, Lazio 1-0.
Az edzőváltás tehát jót tett a szárdoknak, és így Larrivey-ék is fellélegezhettek egy kicsit. Egy Juve elleni hazai mérkőzést leszámítva a nehezén túljutottak már Agazziék, tehát ha nagyot nem romlik a formájuk, akkor jövőre is a Serie A-ban szerepelhetnek majd a szigetlakók.
Az ősszel döntetlent játszottak a felek fordított felállásban, sőt, egy esztendeje Bolognában is megosztozkodtak a pontokon. Most sem gondoljuk, hogy nagyon egymásnak rontanának a gárdák, egy biztos pont sokat érhet majd a végelszámolásnál. Tippünk iksz, és a félidőben is döntetlen állással kalkulálunk!

Sevilla-Zaragoza +2,5!

Lesz három gól a ma esti ütközetben! A vendégek remekül hajráznak, és szerintünk ma is eredményesek lehetnek. Ám ezt nem hagyják szó nélkül a déliek!
Érdekes, felettébb pikáns találkozóra számítunk a Ramon Sanchez Pizjuan-ban. A hazai alakulat a 8., 31 fordulót követően 42 pont állt a neve mellett. Michel mester – amióta átvette az andalúz gárda irányítását – összeszedte magát, és most már reális esélye van a fehér-pirosaknak az El-t érő hely megszerzésére.
Otthon 7-3-5-ös, igencsak szeszélyes mérleggel rendelkeznek. Az első négy hazai fellépésükön nem hibáztak Kanoutéék, aztán elveszítették a fonalat. A télen több kínos vereség is becsúszott, ám mostanság már megint a szebbik arcát mutatja a társulat.
Egy három meccsből álló győzelmi sorozat szakadt meg a hétvégén Bilbaoban, Jesus Navasék 1-0-ra kaptak ki Llorrentééktől. Egy újabb sikerrel stabilizálhatná a helyét a középmezőnyben a brigád. Saját pályáján 22-20-as gólarányt hoztak össze Manuék.
Sérült Kanoute, Pedretti, Reyes és Spahic, velük nem számolhat Michel mester.
És akkor nézzük az aragóniai együttest, amely másfél hónapja még biztos kiesőnek számított, ám most mintha lenne egy halovány esélye Postigáéknak a bennmaradásra. A fehér-kékek a 18. pozícióból várják a folytatást, 31 ütközetben 28 egységet szerezve. Manolo Jimenez nagy bajban vette át a gárdát, amely egyre egységesebb arcot mutat mostanság. Idegenben 3-3-10-es mutatót produkáltak Aponoék, akik az Espanyol, a Valencia és a Gijon otthonában arattak totális sikert.

Március elejétől futott egy jó szériát a brigád, négy sikert is arattak Lafitáék. A legutóbbi játéknapon a Barca viszont kemény diónak bizonyult a hazaiaknak (1-4).
A forduló előtt a legfőbb riválisa, a Villareal 4 ponttal előzte meg a Zaragozát, tehát a hátrány nem behozhatatlan. A csapat mostanában elkezdett gólokat lőni, támadni, igaz, nincs is más választása Arandáéknak. Menniük kell előre az aragóniaiaknak, hiszen muszáj pontot, sőt, inkább pontokat szerezniük minden összecsapáson.
Minero nem lehet ott a találkozón, mivel pirosat kapott a katalánok elleni összecsapáson.
Az elmúlt években rendre a Sevilla nyert ebben a felállásban, és minden mérkőzésen jött a +2,5-ös opció… Most is azt gondoljuk, hogy ez a kilencven perc nem az óvatoskodásról szól majd. Lesznek itt gólok, vélhetően a vendégek is beköszönnek majd. Egy biztos, masszívan bízunk a +2,5-ös verzióban!

Nyerj egy 2012-es, új iPad-et(32GB, 4G) a Rangadó Facebook játékán! Két klikk, és tied lehet az Apple szuper gépe!

Olvasói sztorik