Hírek

Szentes sem segített a Diósgyőrnek

Nem tudott nyerni az edzőváltáson átesett Diósgyőr: hazai pályán 2-1-re kikapott a Pakstól az OTP Bank Liga 23. fordulójában!

Kapcsolódó cikkek

OTP Bank Liga, 23. forduló
Diósgyőri VTK – MVM Paksi FC 1-2 (0-1)
Miskolc, 7000 néző. Játékvezető: Kassai
DVTK: Rados – Vági, Gal, Nagy T., Frizoni – Abdouraman, Sekour – Vadász (Seydi, 55.), Fernando (Arze, a szünetben), Luque – Tisza. Edző: Szentes Lázár
Paks: Csernyánszki – Heffler T., Éger, Fiola, Szabó J. – Sifter – Bartha (Böde, 81.), Szatmári (Magasföldi, 86.), Sipeki, Vayer (Báló, 89.) – Hrepka. Edző: Kis Károly

Gólszerzők: Seydi (79.), illetve Éger (30.), Hrepka (48.)

Nyerj egy 2012-es, új iPad-et (32GB, 4G) a Rangadó Facebook-játékán! Két klikk, és tied lehet az Apple szuper gépe!

Benczés Miklós helyett Szentes Lázár szakmai igazgató irányítja hétfőtől a DVTK együttesét, amely heves rohamokkal kezdte a meccset. A hazaiak bátran vállalkoztak lövésekre, a paksiak beszorultak és védekezésre kényszerültek. Egy szöglet után azonban vezetést szereztek, utána pedig tervszerű és átgondolt játékot mutattak be.

A szünet után egy szép akció végén megduplázták előnyüket a vendégek. A DVTK nem adta fel a küzdelmet, és az egyik cserejátékos góljával csökkentette hátrányát. A szakadó esőben nagy harc folyt a pályán, a Paks szervezett játékkal tartotta az eredményt, és a Kecskemét, a Ferencváros, illetve a Videoton után negyedik vendégcsapatként le tudta győzni saját otthonában a borsodi együttest.

A Rangadó.hu szakértője, Huszák Géza nem látott változást a diósgyőriek korábbi játékához képest, ami alátámasztja a végeredményt.

– Bár új az edző, és más az elképzelés, de a Diósgyőr semmit nem változott, a játéka nem lett jobb – mondta a DVTK, illetve a Mezőkövesd korábbi mestere. – Úgy érzem, a paksiak nagyon boldogok lettek volna a döntetlennel, de rúgtak egy gólt, felbátorodtak, és a folytatásban is jól mentek. Nem értem a történetet: amikor új edző van egy csapatnál, a játékosok sokkal többet adnak ki magukból, mint korábban. Ez a DVTK esetében most nem volt látható. Összességében szerintem másképp kell felépíteni egy csapat taktikáját. Ennek a csapatnak másképpen kellene játszania, de nem akarok más edző munkájába beleszólni.

Olvasói sztorik