Hírek

A szombathelyi csibészek bravúrja!

A címvédő Videoton 2-2-es döntetlent játszott a Haladás vendégeként az OTP Bank Liga 23. fordulójában

Kapcsolódó cikkek

OTP Bank Liga, 23. forduló
Haladás Sopron Bank – Videoton FC 2-2 (0-1)
Szombathely, 4500 néző. Játékvezető: Németh Á.
Haladás: Rózsa – Búrány (Schimmer, a szünetben), Guzmics, Korolovszky, Tóth P. – Rajos, Iszlai – Nagy G., Radó (Oross, 80.), Halmosi – Ugrai (Kulcsár K., 61.). Edző: Artner Tamás
Videoton: M. Bozovics – Brachi, Vinicius, Caneira, Szolnoki – Oliveira, Sándor Gy. (N. Nikolics, 71.), Tóth B., Mitrovics, Walter (Gyurcsó, 82.) – Torghelle (Kovács I. 87.). Edző: Paulo Sousa
Gólszerzők: Radó (65.), Halmosi (78.), illetve Oliveira (41.), Sándor Gy. (tizenegyesből, 57.)

Nyerj egy 2012-es, új iPad-et (32GB, 4G) a Rangadó Facebook-játékán! Két klikk, és tied lehet az Apple szuper gépe!

Az esőtől felázott, mély talajú pályán óvatosan kezdtek a csapatok. A félidő közepén egymás után alakította ki helyzeteit a Haladás, ám egy egyéni akciót követően, mégis a Videoton szerzett vezetést. Szünet után élénk iramban kezdtek a csapatok, újabb gólt a Videoton szerzett, eldőlni látszott a találkozó, ám rövidesen Radó András is betalált, így újra nyílttá vált az összecsapás. A Haladás ment előre, és a hajrában sikerült is egyenlítenie. A hátralévő tíz percben mindkét csapat a győzelemért hajtott, ám újabb gól már nem született.

A szombathelyiek legutóbb tavaly novemberben szenvedtek vereséget a pontvadászatban, tehát új edzőjükkel, Artner Tamással még mindig nem kaptak ki!

Nagyon élvezte a találkozót Halmosi Zoltán, aki annak idején 306 bajnoki meccsen játszott a Haladás színeiben, most pedig egykori klubján kívül fiának, az egyenlítőgólt szerző Halmosi Péternek is szurkol.

– Nagyon jó meccs volt! Az első félidőben jobb volt a Haladás, mezőnyfölényben játszott, helyzetekig eljutott, de nagy ziccere nem adódott – mesélte a Rangadó.hu szakértője. – A szünet előtt Oliveira gólja nagyon rosszkor jött hazai szemszögből. A második félidőben kapott egy jogos tizenegyest a Videoton, és máris kettő-nullára vezetett. Megmondom őszintén, én ekkor már egy fabatkát sem adtam volna érte, hogy ebből még lesz valami! Igen ám, de a Haladás nagyon szép támadásokat vezetett, és lőtt két gyönyörű gólt, így végül igazságos döntetlen született. A végén már érezni lehetett, hogy meglesz az egy pont, mert a Hali nagyon jól játszik mostanában. Jól mennek ezek a fiatal gyerekek, Radó és Ugrai új lendületet hozott a csapatba! Jó nézni őket, igazi csibészek, nem azt a semmilyen, védekező játékot erőltetik, hanem bátran, ügyesen mennek előre támadni! Bennük sokat látok!

Olvasói sztorik