Hírek

Irány a második vonal!

A Watford-Blackpool meccsen gólokkal számolunk, az Ascoli elverheti az Albinoleffét...

Nyerj egy 2012-es, új iPad-et(32GB, 4G) a Rangadó Facebook játékán! Két klikk és tied lehet az Apple szuper gépe!

Watford-Balckpool Mindkét fél betalál: IGEN!

Gólváltással számolunk a Championship ma délutáni találkozóján: mindkét alakulat a támadófocit preferálja, ennek aztán meg is lesz az eredménye!
Két, jó formában lévő alakulat feszül egymásnak a Vicarage Road-on: a 11. fogadja az 5.-et. Nagy tétje van az összecsapásnak, hiszen a hazaiaknak is van még esélyük a play off-ba kerülésre, a vendégek pedig ugyan rájátszást érő pozícióban tanyáznak, ám ha nem figyelnek, könnyen a haton kívül csúszhatnak.
És a Watford, úgy tűnik, komolyan gondolja a feljutást, hiszen március 3-a óta, azaz 7 fellépés elteltével őrzi a veretlenségét. A legjobb formában lévő alakulat a ligában, az említett időszakban 17 egységet termelt Sean Dyche együttese.
A Vicarage Road-on kicsit szeszélyesen teljesítenek a piros-sárgák, 9-5-6 a mérlegük, gólarányuk pedig 29-29. 14 alkalommal szereztek gólt saját közönségük előtt, és csak hatszor maradtak impotensek (ezen meccsek többségét a szezon elején játszották Iwelumoék).
40 fellépésen 57 pontot gyűjtöttek be a fiúk, a play off-os pozícióktól mindössze hat egység a hátrány, tehát nem behozhatatlan a lemaradás.
Az ellenfél a gyenge rajt után összekapta magát, és jelenleg az 5., rájátszást érő helyen várja a folytatást. A brigád 6-6-8-as sorral rendelkezik idegenben, a túrákon 33-36-os gólaránya pedig arról tanúskodik, hogy nem nagyon lehet unatkozni fellépésein.
Ian Holloway együttese teljességgel kiszámíthatatlanul produkál mostanság: a narancssárgák képesek voltak kikapni a Peterboroughtól, ugyanakkor elverték simán a listavezető szenteket és az élcsapatnak számító Brightont. Nagy kérdés, hogy melyik arcukat mutatják majd Phillipsék…
Ami az egymás elleni mérlegüket illeti: ebben a felállásban az elmúlt három alkalommal nem tudott nyerni a házigazda, két iksz mellett egy vendégsiker szerepel a statisztikákban. Ám arra azért figyelmesek lettünk, hogy mindhárom alkalommal beköszönt mindkét alakulat. 2-2, 3-4, 1-1.
Azt gondoljuk, hogy a meccsen megint a támadófoci diadalmaskodik majd, és egyszer legalább mindkét háló megzörren. Sőt, összességében a +2,5-ös opciót is adhatónak tarjuk…

Ascoli-Albinoleffe 1!

Kiesési rangadót rendeznek a Serie B-ben. A pontlevonással sújtott Ascoli szerintünk otthon tartja a pontokat.
Parázs kilencven percre van kilátás a Cino e Lillo Del Duca-ban: a 19. Ascoli a 22., sereghajtó Albinoleffét látja vendégül. A meccsnek hatalmas a tétje, ugyanis hazai siker esetén Papa Waigoék elszakadhatnának egy kicsit a kiesőktől, ha viszont a vendégek diadalmaskodnának, úgy megmaradna a reményük a bennmaradásra.

Nézzük, mit is kell tudnunk az Ascoliról. Massimo Silva alakulata jelenleg a 19., osztályozós helyen állomásozik, neve mellett 33 fellépést követően 29 pont szerepel. Állhatna ott akár 36 is, ha a szövetség nem vont volna le tőle egy hetest a rajtnál. Otthon (sem) veszélyes különösebben a szebb napokat látott alakulat, ezt a 4-4-8-as sora bizonyítja.
Soncinék azonban valamelyest jobban teljesítenek a közelmúltban, mint tették ezt a bajnokság első felében. Okoztak kellemes meglepetést is szurkolóiknak, ilyen volt például a Pescara elleni magabiztos, 3-0ás hazai diadal.
Nem rossz a társaság sorsolása, tehát egy jó hajrával meghosszabbíthatja második ligás tagságát az Ascoli.
Az Albinoleffe helyzete már nem ilyen rózsás. A gárda november óta képtelen nyerni, így nem is csoda, hogy visszacsúszott az utolsó helyre. Idegenben 2-4-11 a mutatója, Bariban és Bresciában nyertek, de utóbbinak is már több mint négy hónapja. Azóta 16 fordulót játszottak le győzelem nélkül…
Edzőváltáson is átesett a gárda, de ez sem hozta meg a feltámadást. Az elmúlt három túrájukat egyaránt bebukták, helyzetük ezáltal egyre reménytelenebb. 33 ütközetet követően 25 pontjuk van Torriéknak, tehát felettébb nagy finist kellene csapniuk, hogy bennmaradjanak a II. vonalban.
Az elmúlt években ebben a felállásban hazai sikerek és ikszek szerepelnek a statisztikákban. És még valami: a +1,5 minden alkalommal jött. Szerintünk az Ascoli lesz a motiváltabb együttes, és a lelkesedés három pontot ér majd. Húzzuk be a hazait, no meg a +1,5-ös opciót is egy másik szelvényen!

Nyerj egy 2012-es, új iPad-et(32GB, 4G) a Rangadó Facebook játékán! Két klikk és tied lehet az Apple szuper gépe!

Olvasói sztorik