Hírek

Mink Olivér a Pécs vezetőedzője

A szezon végéig az eddigi pályaedző, Mink Olivér irányítja a PMFC-Matias csapatát.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Bár a sajtóban találgatásszinten Tomiszlav Szivics, Marijan Vlak és Mészöly Géza neve is megjelent, a hétfőn menesztett Mészáros Ferenc utódjaként eddigi segítőjét, Mink Olivért jelentették be a klub szerdai sajtótájékoztatóján – írja az MTI.

Matyi Dezső tulajdonos elmondta, hogy a vezetőedző-cserére azért került sor, mert megbomlott a csapategység, a döntés a tavaly december óta tartó folyamat vége.

– Az edzőváltás nem azért történt, mert elégedetlenek vagyunk a szerepléssel. Jó hangulatú, hajtós meccseket akarunk játszani, amelyekben tavasszal nem volt részünk – közölte Matyi Dezső. – A közönség kiszolgálása az elsődleges cél. Mészáros Ferenc a 13 hónap alatt jó munkát végzett, de a csapatnak frissítésre van szüksége a kispadon.

Az új vezetőedző személye azért lehet érdekes, mert amikor Mészáros Ferencet menesztették, a vele együtt érkezett Mink Olivér felajánlotta lemondását, de azt a klubtulajdonos nem fogadta el.

– Számomra ez nagy lehetőség, de nem én vagyok a fontos, hanem a csapat jövője, a jövőképe – jegyezte meg Mink Olivér.

A Pécsi MFC tavasszal csak egyszer, a Kecskemét otthonában győzött, legutóbb szombaton, a kiesés ellen harcoló Pápa vendégeként játszott gólnélküli döntetlent. Az együttes szombaton az Újpestet fogadja az NB I-ben.

Olvasói sztorik