Hírek

BL: Már csak két hely kiadó

A Chelsea még egyszer megverheti a Benficát, a Real pedig mindkét félidőben többet lő a ciprusi meglepetéscsapatnál...

Gyorsan megszeretnéd tudni, hogy mit tartunk a tutinak? Klikk és like!

Chelsea-Benfica 1! +2,5!

A londoni alakulat kettős győzelemmel jut tovább a legjobb négy közé. Di Matteo irányításával összeszedték magukat a kékek, és a lisszaboni gárda sem tudja őket feltartóztatni!
A lisszaboni 0-1 után ezúttal a Stamford Bridge-en randevúznak a felek, és szerintünk a házigazda újra legyőzi a derék luzitánokat. A Cheslea Boas mester távozása óta egészen jó passzba került, Di Matteo tehát felrázta a srácokat. A bajnokságban az 5. helyen tanyáznak, ám még könnyedén odaérhetnek a BL-t érő helyek valamelyikére.

Lampardék remek formában vannak, legutóbb az Aston Villát verték a Villa Parkban 4-2-re. Torres újra eredményes volt, mellett pedig egészen jól mozgott a támadószekció többi tagja is (Mata-Sturridge, Kalou).
Otthon egészen erős a gárda, a bajnokságban 9-3-3 a mérlege. A BL-ben magabiztosan nyerte meg csoportját a Leverkusent megelőzve, a következő körben pedig a 3-1-es nápolyi vereség után Londonban, hosszabbítás után sikerült kivívniuk Drogbáéknak a továbbjutást.
A Benfica a 2. helyről várja a folytatást a portugál bajnokságban, hátránya a Portoval szemben mindössze egy pont, igaz, a 3. Braga előtt is épp ennyi az előnye. A piros-fehérek a hétvégén nagy csatában verték épp a Bragát (2-1), így stabilizálták helyüket a dobogón.
Jorge Jesus együttese a BL-ben eddig remekül telkesített, a csoportban a Baselt, a Manchester United-et és az Otelul Galatit előzték meg. Az egyenes kiesés szakaszban a Szentpétervárt ejtették ki 4-3-as összesítéssel.
Cardozoéknak nincs más lehetőségük, menniük kell előre rendületlenül, és a kinyíló luzitán védelmet megfirkálhatják majd a kék támadók. A hazaiak kihasználják a pályaelőnyt, és szerintünk meg is nyerik a visszavágót is. Emellett várunk még legalább három találatot is az ütközetben!

Real Madrid-Apoel Az 1-es csapat megnyeri mindkét félidőt: IGEN! Az 1-es csapat nyer, és lesz legalább +3,5 gól a meccsen: IGEN!

Ennyi… Eddig tartott a ciprusi csoda, a legjobb négy között már nem lesz ott a gárda. Amely bizony az elmúlt hónapokban sok nagycsapatnak okozott kellemetlen perceket!
De előbb térjünk át a Realra, amely két fronton is sikeres az idén. Ronaldoék vezetik a La Ligát, és ott vannak a BL-ben a legjobb négy között. Mert, hogy ott lesznek, az tuti!
A szigeten aratott 3-0-ás siker után ez nem is lehet kérdés. Viszont most nem is arra fogadunk, hogy a hófehérek bemasíroznak-e az elődöntőbe, hanem arra, hogy mindkét félidőt megnyerik, valamint, hogy lesz legalább 4 gól a mérkőzésen. Mert azért lesz, szinte biztos. Higuainék a bajnokságban immár 100 gólnál járnak, 30 fellépésen azért nem semmi teljesítmény.
A BL-ben sem takarékoskodtak a találatokkal, erről a Zagreb, az Ajax, a Lyon és a CSKA Moszkva játékosai mesélhetnének órákon keresztül…
A ciprusiak megtették, amit megkövetelt a haza, nagyágyúkat megelőzve és kiütve jutottak el a legjobb nyolc közé. A bajnokságban csak a 3. helyen állnak, igaz, még megvédhetik a bajnoki címüket. Szervezett, masszív csapat az Apoel, amely attraktív támadófutballal rukkolt eddig elő a sorozatban.
És bizony nem tartjuk kizártnak, hogy betaláljanak! Persze, mérget azért nem vennénk erre az opcióra… Abban biztosabbak vagyunk, hogy lesz négy gól és nyer a házigazda a Bernabeuban. Emellett az a meggyőződésünk, hogy mindkét játékrészt a madridiak nyerik meg, Mourinho mester nagy örömére…

Andrew barátunk pedig gólzáport vár Madridban

Real Madrid – APOEL, over 3.5 gól @ 1.83

Labdarúgás: Bajnokok Ligája 2011/2012

Dátum: 2012-04-04 20:45 CET

Fogadóiroda: Bet365

Felszabadult játékot várok ezen a visszavágón, igazából egyik csapatnak sincs már értelme védekezni… A Real 3:0-ra nyert a ciprusi derbin, és ezzel gyakorlatilag el is döntötte a továbbjutást. Az APOEL-nek már ez is hatalmas szó, hogy idáig jutott, egy kemény csoportból lépett tovább, ráadásul még a Lyon-t is sikerült kiütniük az előző körben. Mondhatjuk, hogy az APOEL az idei BL meglepetéscsapata: szimpatikusan játszottak minden meccsen és a 3 pontra hajtottak. Megérdemelték a továbbjutást, pedig valljuk be: a Zenit-Sahtar-Porto trió mindhárom tagját jóval esélyesebbnek tartotta mindenki.
Most a Real lesz a végzete a kis ciprusi csapatnak, de ezt szerintem nem is annyira bánják a srácok. Biztos vagyok abban, hogy ma is lelkes és szimpatikus játékkal kezdenek, hiszen semmi veszíteni valójuk nincs… Esélytelen hogy kapott gól nélkül hármat lőjenek ennek a Madridnak, de egy gólra mindenképp számítok tőlük.

A Real-t pedig senkinek sem kell bemutatni. Idén feltehetően a spanyol bajnoki trófea hozzájuk kerül, így Mourinho mester arra koncentrálhat, amit a leginkább akart mióta Madridba költözött: megnyerni a BL-t. A keret alapján erre meg is van az esélyük, de a hozzáálláson még azért van mit csiszolni. Cristiano Ronaldo, Benzema, Kaka, Higuain nevét senkinek sem kell bemutatni, lendületes támadásokat vezetnek szinte a teljes 90 perc alatt. A védelem viszont enyhén szólva fegyelmezetlen: a kiélezett helyzeteket valahogy sosem bírják cérnával a srácok, mindenki ismeri, hogy Pepe és Ramos elméje mennyire el tud borulni mondjuk egy Barca elleni derbin… Ez a mai meccsen nem fog előfordulni. Nem megy vérre a mai harc, gyakorlatilag minden eldőlt. Mindkét csapat felszabadultan játszhat, így eseménydús 90 perc elé nézünk. És ami még pluszban támogatja a tippem: ha jól tudom, a csapatok mindegy szerzett gól után prémiumot kapnak a Szövetségtől, és egy kis plusz bevétel nem jön majd rosszul az APOEL-nek, a Real-t meg hát ismerjük: bármikor képesek 4-5 gólt lőni egy gyengébb csapatnak.
Mindezeket összevetve jó meccsre számítok, ahol mindkét csapattól támadó felfogást várok. Négy gól minimum lesz ezen a meccsen, de 5-6 gól esetén sem lepődnék meg…

Gyorsan megszeretnéd tudni, hogy mit tartunk a tutinak? Klikk és like!

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik