Hírek

Csillagok háborúja II. rész

A Camp Nouban ma megint egymásnak feszül a Barca és a Milan. Emellett teszünk egy kitekintést a szlovák élvonal felé is...

Gyorsan megszeretnéd tudni, hogy mit tartunk a tutinak? Klikk és like!

Senica-Trencin 1!

Ezúttal egy szlovák tutin akadt meg a szemünk: az Európába vágyó hazai alakulat jó eséllyel otthon tartja majd a pontokat.
A 25. fordulóhoz érkeztek az alakulatok a szlovák pontvadászatban. A haza együttes az előkelő 4. helyről várja a folytatást. A tavalyi ezüstérmes 24 mérkőzésen 42 pontig jutott, és ha jól finisel, simán odaérhet a dobogóra, ugyanis riválisai három-négy és öt ponttal előzi meg. A motivációval tehát nem lehet gond, hiszen ha jól alakulnak az eredmények, akár már most előzhet a házigazda.
A Stadion FK Senicában a gárda 6-4-2-es mérleggel rendelkezik, amely azért egy élcsapathoz képest nem túl veretes sor… A Zsolna elleni vereség még csak-csak belefér, ám a Kassa elleni bukta az ultra ciki kategóriába tartozott.
És akkor lássuk, milyen formában van a brigád. Nos, legutóbbi 9 fellépéséből mindössze egyet bukott el, viszont csak 4-et nyert meg! A sok döntetlen pedig ugye nem kifizetődő a három pontos rendszerben…
A Trencsén a 7. a bajnokságban, nagyobb céljai nem is lehetnek az újoncnak, hiszen az élmezőny nagyon elhúzott, viszont kiesni sem tudnak már a fiúk. 24 ütközetben 30 pontot szorgoskodtak össze a srácok, igaz, ezek döntő többségét hazai környezetben zsebelték be (23-at).
A túrákon tehát nem igazán megy Depetriséknek. Mondjuk ezt annak ellenére, hogy épp a legutóbbi idegenbeli fellépésükön (Kassán) szerezték meg első, és eddigi egyetlen győzelmüket. A kirándulásokon 1-4-7-es mutató 6-20-as gólaránnyal, amely összességében a seregható Dunaszerdahely mögött a második leggyengébb a 12 csapatos ligában.
A formája viszont egész jó a gárdának, elmúlt nyolc csatájából csak egyet bukott el, és ebben a periódusban szerzett 15 egységet!
Ám a Trencinnek nem megy a Senica ellenében… Az idei kiírásban már kétszer is kikaptak a soros ellenféltől, ráadásul még gólt sem tudtak szerezni a riválisnak.
A hazaiak sikerrel veszik az akadályt, és folytatják a dobogósok üldözését! Tippünk tehát: 1-es!

Barcelona-Milan +2,5!
Hány szögletet lő az 1-es csapat: +6,5!
A csatárok szerzik a legtöbb gólt: IGEN!

Eseménydús kilencven perc elé nézünk! Igen, 90 perc elé, ugyanis kizártnak tartjuk, hogy ismét 0-0-lal végződne a gigászok csatája!
Kezdjük egy gyors “mea culpával”, ugyanis egy hete csúnyán bevittek minket az erdőbe a csatárok… A San Siróban hiába vártunk három találatot, végül egy sem született…
De ma biztosan lesznek gólok, méghozzá legalább háromszor kapitulálnak a védelmek. Igen, szándékosan használtuk a többesszámot, ugyanis nem zárjuk ki annak a lehetőségét sem, hogy a milánóiak beveszik Victor Valdes kapuját.

A Barca a bajnokságban a hét végén takarékos is simán verte a baszkokat (2-0), Pep Guardiola még azt a luxust is megengedhette magának, hogy több kulcsjátékosát kihagyja a kezdőcsapatból. A Reallal szemben továbbra is hat pont a katalánok hátránya, és ugyan még rendeznek egy El Classicot a Camp Nouban, ám összességében nagy csodának kellene történnie ahhoz, hogy a gránátvörös-kékek megvédjék bajnoki címüket.
A BL-ben viszont simán összejöhet a címvédés, ugyanis eddig senki nem tudta megizzasztani Fabregasékat. A csoportot simán megnyerték, majd lemészárolták a Leverkusent, és a milánói iksz is nekik hízelgő eredmény.
A Milan a Seria A-ban az élről várja a folytatást, ám a hétvégi, Catania elleni iksz után már csak két egység az előnye a Juvéval szemben. A piros-feketék igencsak tartalékos összeállításban léptek pályára a Barca elleni odavágón, és nem is nagyon kockáztattak Seedorfék, úgy tűnt, mintha Allegri mester tanítványai megelégedtek volna az egy ponttal.
Ma este azonban nem lesz egyszerű dolga a piros-feketéknek! Szerintünk lesz három találat, ismerve a csatárokat, biztosan ők lövik majd a legtöbb gólt a csapatrészek közül. Aztán szögletek is lesznek, ebben a műfajban pedig inkább a hazaiak járnak majd az élen! Úgyhogy, bő a választék az opciók között, tessék választani!

Gyorsan megszeretnéd tudni, hogy mit tartunk a tutinak? Klikk és like!

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik