Hírek

Megküzdöttek az egy pontért Kecskeméten

A Kecskemét izgalmas mérkőzésen 2-2-es döntetlent játszott a Haladással az OTP Bank Liga 22. fordulójában.
OTP Bank Liga, 22. forduló
Kecskeméti TE – Haladás Sopron Bank 2-2 (1-1)
Széktói Stadion, 1500 néző. Játékvezető: Veizer
KTE: Németh G. – Alempijevics, Balogh B., Varga R., Mohl – Bori, Csukics, Szavics, Litsingi, Pekár (Tököli, a szünetben) – Lencse (Tölgyesi, 84.). Edző: Török László, Szabó István
Haladás: Rózsa – Búrány, Korolovszky, Guzmics, Tóth P. – Rajos, Iszlai, Nagy G. (Sluka, 74.), Halmosi (Ugrai, 90.) – Radó, Kenesei K. (Oross, 77.). Edző: Artner Tamás
Gólszerzők: Lencse (tizenegyesből, 26.), Tököli (75.), illetve Kenesei (35.), Nagy G. (73.)

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A Haladás már pénteken elutazott Kecskemétre. A kezdőcsapatból a legutóbbi, Ferencváros elleni meccshez képest kimaradt Nagy Dániel, Devecseri Szilárd és Schimmer Szabolcs. Schimmernek reggelre 38 fokos láza lett, Nagynak pedig edzésen kifordult és bevérzett a bokája.

A huszadik percben Alempijevics a tizenhatoson belül fellökte Radó Andrást, ezért a bíró tizenegyest ítélt, amit Kenesei Krisztián a kapufára lőtt. A 25. percben Pekár László buktatásáért a hazaiak kaptak jogtalan büntetőt, s ezt Lencse László biztosan értékesítette.

Kenesei egyenlítőgólja után a második félidőben a Haladás a vezetést is megszerezte, de a szünetben beállt Tököli Attila gyorsan egyenlített. Ezután az eredmény már nem változott, a szombathelyiek megérdemelten vittek el egy pontot a gyenge támadójátékot bemutató Kecskemét otthonából egy remek iramú, izgalmas meccsen.

– A mérkőzés összképe alapján igazságos döntetlen született – vélekedett a Rangadó.hu szakértője, Czéh László, a KTE játékos-megfigyelője, egykori játékosa. – A Haladás nagyon jól játszott, a Kecskemét kevésbé. Nagy fegyvertény, hogy fordítani is tudtunk, és a végén is voltak lehetőségeink. A vendségek abszolút rákényszerítették az akaratukat a KTE-re, az egy-egy elleni szituációkat nagyon jól játszották, nagyon agresszívek voltak, és mi pont ezekben maradtunk alul ezen a mérkőzésen. Négy gólt láttunk, ez mindenképpen öröm, de én azért egy kicsivel jobb játékot vártam magunktól. Hét közben is a komplett csapat játszott a Ligakupában, és most is. Úgy látszik, hogy ez még egy kicsit sok.

Olvasói sztorik