Hírek

A mezőnyben történtek az események

A Kaposvár gól nélküli döntetlent ért el Pakson a labdarúgó OTP Bank Liga 22. fordulójának szombati játéknapján.
OTP Bank Liga, 22. forduló
MVM Paksi FC – Kaposvári Rákóczi FC 0-0
Paks, 1000 néző. Játékvezető: Solymosi
Paks: Csernyánszki – Heffler T., Éger, Fiola, Szabó J. – Sifter, Sipeki – Bartha (Hrepka, 62.), Kiss T. (Szatmári L., 86.), Vayer – Magasföldi (Böde, 62.). Edző: Kis Károly
Kaposvár: Hajdúch – Zsók J., Graszl K., Bank, Jánvári – Addo (Diallo, 62.), Sedlák (Grumics, 82.) – Ndiaye, Horváth T., Balázs B. – Haruna (Kovács O., 91.). Edző: Sisa Tibor

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Nagyon gyenge első félidőt produkáltak a csapatok, a Kaposvár védekezésre rendezkedett be, a Paks pedig sehogy sem tudta áttörni a somogyiak masszív falát. A második játékrészre javult a hazai csapat, akadtak is helyzetei, de a vendégek kapusa, Lubos Hajdúch ezúttal minden kapujára tartó labdát megfogott. A Kaposvár idénybeli 12. döntetlenjét játszotta.

– A körülmények nem voltak igazán adottak ahhoz a játékhoz, amit szerettünk volna, leginkább az időjárás volt ellenünk a szél miatt – mesélte a Rangadó.hu szakértője, Tamási Gábor, a Paks játékosa. – A Kaposvár bunkerfocijával nem tudtunk mit kezdeni, a somogyiak tíz emberrel védekeztek, és a második félidőben nem használtuk ki a hátszelet. Nagy helyzetek egyik oldalon sem voltak, leginkább a mezőnyben történtek az események. Helyzetecskék adódtak, de a Kaposvár részéről talán még az sem. Az i-re a pontot nem tudtuk feltenni.

A paksiak harmincéves középpályása úgy véli, játékban az előző meccseken is rendben volt csapata, amely azonban a ziccereket rosszabb százalékban használja ki, mint ősszel.

– Ami eddig ült, mostanában rendre kimarad. Helyzeteink az eddigi meccseinken is voltak, minden alkalommal nüánsznyi dolgokon múlik, hogy nem tudjuk kihasználni őket – mondta Tamási Gábor. – Edzőnk a játékkal és a hozzáállással többé-kevésbé most is elégedett volt. A pontrúgásokból sajnos kevesebb gólt szerzünk mostanság, pedig korábban az volt az egyik erősségünk. Odakerülünk, kialakítjuk a helyzeteket, ahogy edzésen, de az értékesítésük nem megy úgy, mint eddig.

Olvasói sztorik