Hírek

Hajrá Helmond! Hajrá Volendam!

A Helmond remek formában van, a sereghajtó nem jelenthet akadályt a sorozat folytatásában. A Volendamnál az új edző sikerrel mutatkozott be, és ezúttal is győzelmet arathat együttese élén.

Gyorsan megszeretnéd tudni, hogy mit tartunk a tutinak? Klikk és like!

Emmen-Helmond 2! +2,5!

Sima vendégsikerrel számolunk az ementális sajt szülővárosában: a remek formában lévő Helmond három ponttal távozik!
A tulipánok második ligájában immár a 29. fordulónak futnak neki a gárdák. A hazaiak nagy bajban vannak, ugyanis sereghajtók: 28 fellépést követően 16 pont áll a nevük mellett, de állhatna 22 is, ha a szövetség nem volt volna le hatot tőle. De megtette, így most a brigád az életéért, pontosabban a bennmaradásért küzd. Rene Hake alakulata az Unive Stadium-ban 4-2-8-es mutatót produkált, ehhez 14-27-es gólarány párosult. Fischerék két pontos hátrányban vannak a nagy rivális AGOVV-val szemben, tehát még nincsenek menthetetlen helyzetben.
Ám a formájuk egyszerűen tragikus… Az elmúlt 9 mérkőzésük közül nyolcat elbuktak, egyet nyertek csak meg. Az utóbbi hat fellépésükön pedig még gólt sem szereztek! Nem csoda, ha az utolsó helyre csúsztak vissza a tabellán…
Ugyanebben az intervallumban a soros rivális szárnyalt! 7-2-0-ás sort hozott össze a látogató, amely fel is jött a 4. helyre, neve mellett pedig immáron 49 egység szerepel. A legjobb formában lévő együttes a ligában!
A rájátszás biztos résztvevője; csak most sajnálhatja igazán a brigád, hogy elrontotta az őszt… Idegenben sem rossz Hans De Koning társulata, bár azért az 5-5-4-es mutatón lehetett volna kozmetikázni. Ami szembetűnő, az a 26-23-as túragólarány, tehát eseménydús mérkőzéseket vívnak a helmondiak vendégségben is.
A két együttes egymás elleni mérlege nagyon kiegyenlített, ám a közelmúltban helmondi fölény tapasztalható. Sőt, az elmúlt két emmeni meccsüket egyaránt 3-1-re nyerte meg a látogató!
Most is nyernek a vendégek, és megint nem brillíroznak majd a védelmek. Húzzuk be bátran a 2-est és a +2,5-ös opciót is!

Volendam-Almere City 1! +2,5!

Edzőváltás után feltámadt a Volendam, és a lendület kitart az egyik közvetlen riválissal szemben is. Nyer a házigazda, és lesz legalább három találat is!
Középcsapatok futnak össze a Kras Stadion-ban ma este. Az egykor szebb napokat látott Volendam ma már csak középcsapat, az is csak jóindulattal…A 13. helyen tanyázik, 28 ütközetben 35 pontig jutva. Otthon azért nem tolják rosszul a fiúk, ezt a 7-3-4-es soruk bizonyítja, 30-22-es gólaránnyal.
A társulat elképesztően gyenge szériában volt sokáig: hónapokon keresztül alig nyert meccset, a klubvezetés aztán meg is unta a sikertelenséget, és leváltotta az edzőt. Érkezett Gert Kruys, és vezetésével legyőzte a gárda a Spartát a múlt héten!
Bízunk az új trénerben, aki a remek bemutatkozás után gyengébb ellenféllel szemben is győzelemre vezetheti Tuypéket!
Mert az Almere City nem hasonlítható a Spartához, a vendégek mindössze egy hellyel és egy ponttal előzik meg a Volendamot. Idegenben sem veretesek (2-5-7), 19-28-as találati mutatójuk pedig jó alap lehet a +2,5-ös opcióhoz.
Szeszélyesen, amolyan holland II. ligás együtteshez méltóan szerepel az Almere, össze-vissza játszott mindent a társaság az elmúlt hetekben.
Ami biztos, egyik gárdának sincs extra motivációja, hiszen sem a rájátszásban, sem pedig a kiesésben nem lesznek érdekeltek, szinte biztos.
Az elmúlt két mérkőzésük ebben a felállásban hazai sikerrel végződött, ráadásul a látogató még gólt sem tudott szerezni (3-0, 1-0). Most azért abban nem vagyunk biztosak, hogy az Almere támadói megint impotensek maradnak, de a hazai sikert nyugodt szívvel ajánljuk! No és a felek azért csak eljutnak 3 találatig…

Gyorsan megszeretnéd tudni, hogy mit tartunk a tutinak? Klikk és like!

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik