Hírek

Sztárparádé a San Siroban!

Remek támadók lépnek pályára a Milánóban, ennek aztán meg is lesz az eredménye: várunk legalább három találatot, és várhatóan mindkét háló megzörren majd. A lengyel bajnokságban a Poznan az edzőcsere után feltámadni látszik...

Gyorsan megszeretnéd tudni, hogy mit tartunk a tutinak? Klikk és like!

Milan-Barcelona +2,5! Mindkét fél betalál: IGEN!

A negyeddöntőket rendezik a BL-ben, és az egyik klasszikust választottuk. A San Siroban gólokat várunk, Messiék Ibrahimovicék ellen. Nem irigyeljük a kapusokat…

Már a legjobb nyolc között vannak a csapatok az idei Bl-kiírásban. Itt már nem nagyon találunk sima meccset, ám az általunk választott derbi visz mindent: a milánói piros-feketék a Barcát látják vendégül. A párharcból minden bizonnyal a katalánok lépnek tovább, ám az nem biztos, hogy az első meccsen előnyt is szereznek Xaviék. Ám gólt, az biztos!
A csoportkörben már összefutott kétszer e két óriás: ebben a felállásban 2-3, a Camp Nouban pedig 2-2 lett a végeredmény. Az előző körben a talján bajnok az Arsenalt ejtette ki 4-3-as összesítéssel, a gránátvörös-kékek pedig a Leverkusenen gázoltak át játszi könnyedséggel.
Mindkét alakulat remek formában várja a rangadót: Robinhoék vezetik a Serie A-t, jó eséllyel megőrzik bajnoki címüket. Dani Alvesék is parádéznak, szórják a gólokat, és sikerült is közelebb férkőzniük az ősi riválishoz; hátrányuk már “csak” hat egység.
A kiesés szakaszban az első mérkőzések általában kevesebb gólt hoznak, mint a visszavágók. Ez a kitétel lehet, hogy most is igaznak bizonyul majd, de valahogy szinte elképzelhetetlennek tartjuk, hogy e két támadóalakzat nem okozzon galibát a másik kapuja előtt.
Nem ragozzuk túl a dolgokat, mindkét csapattól gólokat várunk, és nyugodt szívvel ajánljuk a +2,5-ös opciót is behúzni!

Lech Poznan-Gronik Zabrze 1!

Hazai sikerrel végződik a két középcsapat ütközete. A poznaniak az edzőváltást követően úgy tűnik, rendezték soraikat. Győzelmet várunk tőlük!
Mariusz Rumak jött, és rendet vágott a poznani öltözőben. A szakember Jose Mari Bakerot váltotta a kispadon, aki nem tudta megértetni magát Rudnevsékkel. A gárda – amely két éve még bajnoki címet ünnepelt, de tavaly is odafért az 5. helyre – jelenleg csak a 8. pozícióban állomásozik, 22 meccsen 32 pontot szerezve. és nagyon előre sem tudnak lépni a kék-fehérek, hiszen az élbolytól már 8-10 pontos a hátrányuk.

A Stadion Miejski-ben 6-1-3-os sort produkáltak, ehhez 17-6-os gólarányt hoztak össze, hat otthoni összecsapásukon megőrizték hálójukat a góltól. Ami a formájukat illeti: az edzőváltás előtt mélyrepülésben voltak, közben búcsúztak a kupától is, ám a múlt héten az egyik éllovast, a Slask Wroclawot verték saját közönségük előtt. Rudnevs immár 19 találatnál jár, igaz, rajta kívül csak kétgólos futballisták vannak a keretben.
Az aktuális rivális a 10. pozícióban állomásozik, kiesni nem tud, de előzni sem nagyon. A társulat neve mellett 22 ütközetet követően 29 pont szerepel. Idegenben hajlamos ikszelni (2-5-4).
A zabrze-i alakulat egészen jó formában van, 5 mérkőzést tudott le vereség nélkül, legutóbb például a sereghajtó Cracoviánál húzta be a három pontot.
Az új tréner új impulzusokat adott a poznaniaknak, akik ráadásul egyik kedvenc játszótársukat fogadják: 2003 óta még csak pontot sem szerzett a vendég, a Lech az esetek többségében hendivel küldte haza a Gronikot.
A hendis sikert lehet, hogy erősnek érezzük, ám a hazai győzelem nagyon benne van a pakliban. Húzzuk be bátran az 1-est!

Gyorsan megszeretnéd tudni, hogy mit tartunk a tutinak? Klikk és like!

Olvasói sztorik