Hírek

Fegyvert kerestek a rendőrök két Rákóczi-légiósnál

Gujics és Grumics autóját rendőrök állították meg a kaposvári vasútállomás előtt!
Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A kommandós akció során fegyvereket kerestek a szerb légiósok kocsijában egy névtelen bejelentés alapján – írja a sonline.hu.

Borisz Gujics a csapattársa, Miroszlav Grumics társaságában autózott szombat délután, nem sokkal három óra előtt a Kaposvár–Siófok bajnoki mérkőzésre, amikor a támadó szerb rendszámú, fekete autóját a vasútállomás előtt több autóval tucatnyinál is több rendőr állította meg, s fegyvereikkel kiszállásra kényszerítették a két futballistát. A megyei hírportál információi szerint a rendőrök fegyvert kerestek a kocsiban, ám miután kiderült, futballistákról van szó, s nem a hatóság által keresett szerbekről, elengedték őket.

– Névtelen bejelentés érkezett szombaton a rendőrségre, hogy egy szerb rendszámú kocsiban fegyvereket rejtegetnek, s az autót a vasútállomás környékén látták utoljára – mondta Karsay Kornél, a Somogy megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense. – Mivel komoly bűncselekmény gyanúja vetődött fel, az intézkedő rendőrök golyóálló mellényt viseltek, amikor igazoltatták a két labdarúgót. Miután személyazonosságuk kiderült, tovább folytathatták útjukat.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik