Hírek

Most esett ki a Zalaegerszeg

A Vasas hazai környezetben rendkívül fordulatos mérkőzésen, az utolsó pillanatokban szerzett góllal 3-2-re nyert a sereghajtó, és továbbra is nyeretlen ZTE ellen az OTP Bank Liga 21. fordulójában.
OTP Bank Liga, 21. forduló
Vasas-Híd – Zalaegerszegi TE FC 3-2 (1-0)
Illovszky Stadion, 1500 néző. Játékvezető: Radványi
Vasas: Ilizi – Kovács G., Tóth M., Takács Z., Tóth II B. – Varga G. (Szabó B., 73.), Mehmedagics, Kovács D. (Katona, 67.) – Hercegfalvi, Dajics (Kovács Á., 80.), Bárányos. Edző: Urbán Flórián
ZTE: Jahics – Ganugrava, Szalai T., Pál D., Hidvégi (Jasarevics, 71.) – Hervás (Polareczki, 61.), Máté P., Szakály D., Panikvar – Nicorec (Brkics, a szünetben), Balázs Zs. Edző: Prukner László
Gólszerzők: Tóth II B. (7.), Dajics (78.), Kovács G. (92.), illetve Jasarevics (73.), Brkics (75.)

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Igazi sorsdöntő mérkőzés várt a ZTE-re szombat délután Angyalföldön, hiszen egy esetleges győzelemmel újra nyílttá tehette volna a bennmaradás kérdését. Ehhez képest a vendégcsapat álmosan kezdett, és ahogy általában lenni szokott, hátrányba is került. A Vasas kezdte jobban a találkozót és Tóth II Balázs révén korán vezetést is szerzett. Ezt követően is lendületben maradt a házigazda, de nem tudta növelni előnyét. A vendégek ezt követően némiképp feltámadtak, ám az eredmény nem változott.

A fordulást követően sokáig nem volt nagy helyzet, majd két percen belül hatalmasat változott a meccs képe, ugyanis két gólt is szerzett a ZTE: előbb a becserélését követően két perccel a kapuba találó Jasarevics, majd a másik csere, Brkics volt eredményes. A bekapott gól tehát lendületet adott a Zalaegerszegnek, a fiatalság és a rutin megfordította az eredményt a hajrában. A Vasas ugyanakkor hamar válaszolt, Dajics egalizált, s az izgalmaknak még nem volt vége, ugyanis az angyalföldi gárda az utolsó pillanatokban kiharcolta a győzelmet. Egy gyermeteg hiba után kicsúszott a zalaiak kezéből az irányítás, a lefújás előtt pedig megkapták a kegyelemdöfést is, így pont nélkül kellett távozniuk (3-2)!

Olvasói sztorik