Hírek

Szombaton somogyi derbi Kaposváron!

Szombaton rendezik a Kaposvár–Siófok somogyi rangadót az OTP Bank Liga 21. fordulójában.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Újra összecsap egymással a Kaposvári Rákóczi és az FGSZ Siófok, és borítékolható, hogy ez a kilencven perc más lesz, mint a többi. A szurkolók egyedi légkörű mérkőzésre, nagy csatára számítanak, és jól tudják: mindkét csapatnak nagyon kellenének a bajnoki pontok a bennmaradáshoz. A jelenlegi szezonban a megyeszékhelyiek még nem kaptak ki otthon, a balatoniak pedig még nem nyertek idegenben.

A hazaiak felkészülését sérülések és eltiltások is nehezítették. A keret tehát ezúttal sem lehet teljes, ugyanis Balázs Benjámin és Jánvári Gábor legutóbb Újpesten begyűjtötte ötödik sárga lapját. Ráadásul többen sérüléssel bajlódnak, így Okuka, Pavlovics, Fenyvesi, Major és Katona sem teljes értékű, s a brazil Pedro sem épült még fel. Major Ádám vasárnap, az NB III-as csapat szentlőrinci meccsén sérült meg, és a vizsgálatok kiderítették, hogy részleges oldalszalag-szakadás van a térdében. A fiatal védő felépülése több hetet vesz igénybe.

Érdekesség, hogy legutóbb három, két szezonnal korábban pedig öt büntető volt a két együttes egymás elleni meccsén – írja a Rákóczi honlapja.

Olvasói sztorik