Hírek

Mehetnek a kézilabdameccsre is

A Ferencváros jövő szombaton nem délután fél 6-tól, hanem 15 órától játszik a Vasassal.

Közleményben szólalkozott össze a közelmúltban a FTC vezetősége, és a Budapest Honvéd tulajdonosa, George F. Hemingway. A téma az volt, hogy a ferencvárosiak szerettek volna módosítani a Vasas elleni bajnoki meccsük időpontján, hogy a szurkolók odaérhessenek a női kézilabdacsapat KEK-elődöntőjére. Ehhez kellett volna a kispesti főnök jóváhagyása, hiszen a változtatás a Videoton–Honvéd meccset is érintette volna.

A Magyar Labdarúgó Szövetség versenybizottsága most módosította két jövő hétvégi NB I-es mérkőzés időpontját. A szombati Ferencváros–Vasas meccs nem 17.30-kor, hanem 15 órakor kezdődik, míg ugyanezen a napon a Zalaegerszeg–Győr találkozót 15 óra helyett 17.30-tól játsszák.

A Ferencváros női kézilabdacsapata is jövő szombaton lép pályára a KEK-ben: az orosz Dinamo Volgográdot fogadja az elődöntőben, Dabason este 8 órától, ezért kérték a labdarúgók a Vasas elleni találkozó időpontjának módosítását. A Ferencváros eredetileg vasárnapra szerette volna áttenni a Vasas elleni mérkőzést, de ebbe nem egyezett bele a Honvéd, amelyet érintett volna a változás, ezért maradt a szombati meccsnap, de korábbi időpontban.

Olvasói sztorik