Hírek

Ismét teltház várható Diósgyőrben

Nagyon jól fogynak a hétvégi DVTK–Újpest bajnoki meccs belépői, valószínűleg teltház lesz.

Az elővételi jegyek gyors fogyási üteme arra enged következtetni, hogy szombaton délután ismét megtelnek a diósgyőri stadion lelátói az Újpest elleni bajnoki mérkőzésre – áll a borsodi klub honlapján.

A szurkolók fokozott érdeklődéssel várják a meccset, szerdán órák alatt elfogyott az összes belépőjegy a napos oldalra. A tribünön még akad néhány szabad hely, és az állóhelyre is várják a szurkolókat. Erre a mérkőzésre megnyitják a gyár felőli kanyart is, ahová a többi belépőhöz hasonlóan a DVTK ajándékbolt két üzletében lehet megvásárolni a jegyeket.

Sör után kávé
A nemrégiben bemutatott és nagy sikert aratott DVTK-sör után bemutatkozott az egyedi zamatú és ízvilágú DVTK-kávé, hiszen együttműködési megállapodást ír alá a Pannon Kávé Kft. és a DVTK-t működtető Diósgyőr FC Kft. A DVTKv 250 grammos őrölt kávé első lépésként április elejétől a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei élelmiszerboltokban lesz elérhető. A következő lépcsőben azon vendéglátóhelyeken, munkahelyeken, intézményeknél szeretnék biztosítani az elérhetőségét.
Olvasói sztorik