Hírek

Kivégzés a Camp Nouban?

Szegény Granada... Ma a déliek látogatnak a Barcához. Nem lesz egyszerű küldetés. A Sheffield Wednesday egy győzelemmel előzhet, a baglyok nem hagyják ki ezt a lehetőséget.

Gyorsan megszeretnéd tudni, hogy mit tartunk a tutinak? Klikk és like!

Sheffield Wednesday-Walsall 1!

Nem hibázhatnak a baglyok, és szerintünk nem is teszik! A gárda jó eséllyel élből feljuthat a Championshipbe, és ezt a sanszot nem akarják elszalasztani a kék-fehér-feketék!
Kiélezett küzdelem folyik a League I-ban, ahol már a 38. fordulónak futnak neki a csapatok. Hőseink alapvetően más-más célokért szállnak harcba: a hazaiak feljutnának, a vendégek pedig nem esnének ki a 3. vonalból…
Nézzük a baglyokat, akik egyenletes, jó teljesítménnyel rukkolnak elő. Jelenleg a 3. helyen állnak, amely ugye nem ér automatikus feljutást. A play off pedig nagy rizikó, itt tényleg minden előfordulhat. Tehát cél a 2. hely, a helyzet pikantériáját az adja, hogy épp a városi riválissal kell megküzdeniük Madine-éknek…
A Hillsborough Stadium-ban masszív Dave Jones alakulata: 13-3-2-es mérlegük legalább is erről tanúskodik. A Charlton és a Stevenage vitte el mindhárom pontot, viszont a legutóbbi három hazai ütközetét könyörtelenül behúzták a fiúk. A legédesebb siker az United elleni volt természetesen (1-0).
Február vége óta parádés szériát fut a gárda: 5 fellépésen 4 siker és egy iksz. Nem valószínű, hogy az extrán motivált alakulatot épp a Walsall tudná feltartóztatni…
Igen, a Walsall látogat Sheffieldbe, ahol kellemetlen percek várhatnak Dean Smith tanítványaira. A gárda a 20., 36 csatában 37 egységet bezsebelve. Még éppen nem áll kieső pozícióban, ám mögötte nagyon szoros a tabella, mindössze egy pont az előnye a brigádnak a Wycomba-bal szemben. Tehát turbóznia kell az alakulatnak, ha benn akar maradni!
Márpedig persze, hogy jövőre is a League I-ban szeretne szerepelni az alakulat, ám ehhez jobban kellene idegenben teljesítenie Hurst-éknek. Mert a 2-9-7-es soruk igencsak halovány produkcióra utal. A Scunthorpe és a Bornemouth pályáján diadalmaskodtak, emellett viszont egy-egy értékes ikszet szereztek vendégségben.
Mostanság össze-vissza játszanak mindent a Mackenék: legyőzték például a Sheffield United-ed, viszont a Yeoviltól. Összességében azért e vereség ellenére sem voltak rossza passzban a srácok, hiszen előtt hat meccsen veretlenek maradtak.
Ám a Hillsborough Stadium-ba nem nyerni jár a Walsall. Sőt, nyugodtan mondhatjuk, hogy kikapni. Az elmúlt öt alkalommal ugyanis pont nélkül maradt a vendég. És most sem várunk meglepetést, a baglyok behúzzák a három pontot. A nagy rivális Notts-ba látogat, amely azért nem ígérkezik fáklyás menetnek. Tippünk tehát masszív hazai!

Barcelona-Granada Az 1-es csapat nyer, és lesz legalább 3,5 gól: IGEN!

Egy kombinált tippel rukkolunk elő. A Real pontvesztésétől meghatványozódik Guardiola alakulatának elszántsága, ennek pedig szegény Granada issza meg a levét.
A hétvége híre ezzel a meccsel kapcsoltban nem e két gárdához kapcsolódik: hosszú idő után botlott a Real, így a Barca hátránya már “csak” nyolc pont az ősi riválissal szemben.
A 28. játéknapot hét közben rendezik meg a La Ligában, és a Barca ismét faraghat lemaradásából, hiszen Xaviék otthon fogadják a Granadát, míg a Real a kiesés elől menekülő Villareal otthonába utazik. A gránátvörös-kékek remek formában vannak, sorra nyerik meccseiket a bajnokságban és a BL-ben egyaránt. A hétvégén Sevillába látogatott az együttes, és Messiék gyorsan elrendezték a három pont sorsát (0-2).
A Camp Nouban egyébként is szenzációs Fabregasék mérlege: 12-1-0, csak a Sevilla mentett nála pontot. És akkor az általunk javasolt opcióra utalva: 13 hazai ütközetében Sanchezék 10-szer úgy diadalmaskodtak, hogy jött a +3,5-ös opció! Azért ez nem lehet véletlen… A tél végi botladozás már a múlté, az elmúlt öt bajnokit, és a Leverkusen elleni párosmeccset hiba nélkül hozták le Pedroék. Szóval, nem egyszerű történet manapság a Camp Nouba látogatni…
Főleg nem az idegenben sebezhető újoncnak. A gárda a túrákon 3-0-10-es sort hozott össze, Bilbaoban, a Sevillánál és a Betis pályáján nyert. Egyébként Abel Resino csapata – az új tréner érkeztével – megtáltosodott, fel is jött a 15. helyre. 31 pontja van, a még kieső helyen állomásozó Racinggal szemben 7 egység a fórja.
A hétvégén roppant fontos kiesési rangadót húztak be Carlos Martinsék: a Gijont fektették kétvállra (2-1). És a barcelonai vizit után fontos ütközetek várnak a piros-fehér-kékekre. Sevilla, Mallorca, Racing, Bilbao, Zaragoza és Getafe. Tehát olyan csaták, amelyek eldönthetik a gárda sorsát.
Pontosan tudjuk, hogy minden profi sportoló úgy lép pályára, hogy nyerni akar. Ugyanakkor van egy olyan érzésünk, hogy a Granada nem feltétlenül a Barca elleni összecsapásra összpontosítja majd erejét… Értjük ezalatt, hogy nem a legjobb csapatukkal állnak fel a déliek. Carlos Martins és Henrique egyébként is eltiltott, Yebda és Diakite pedig sérült.
Nincs mit szépíteni, egy hangulatos mészárlást várunk ma este, sok góllal, fölényes hazai diadallal!

Gyorsan megszeretnéd tudni, hogy mit tartunk a tutinak? Klikk és like!

Olvasói sztorik