Hírek

Kékek egymás ellen

A Nápoly a Stamford Bridge-en lép pályára, és szerintünk gólt kell szerezniük a délieknek a továbbjutáshoz. Legalább három találattal számolunk Londonban. A Bernabeuban mindkét félidőt megnyeri a Madrid!

Chelsea-Napoli +2,5!

Nem unatkoznak majd a drukkerek a Stamford Bridge-en! Lesznek találatok szép számmal, háromig biztosan eljutnak a felek!
A BL-ben immár a legjobb nyolc közé jutás a tét: a San Paolóban két hete 3-1-es előnyt szereztek a taljánok. Ám ez egy roppant veszélyes eredmény, Walter Mazzari tanítványainak vélhetően gólt kell majd rúgniuk a továbbjutáshoz. Ismerve a formájukat, ez nem tűnik megoldhatatlan feladatnak…

De előbb vesézzük ki egy kicsit a londoni együttest: Boas mestertől elköszönt Abramovics, helyére – átmenetileg – Di Matteo került, akivel két meccset már meg is nyertek a kékek. Igaz, az ellenfél nem világverő alakulatok voltak, és a Stoke-nál Fuller a 25. percben már ki is állíttatta magát, megkönnyítve Lampardék dolgát.
Azért az edzőcsere magával hozott változásokat is a kezdőcsapatban. David Luiz és Mata csak csereként jutott szóhoz a bajnokin, Fernando Torres pedig a kispadról nézte végig a kilencven percet. A kékek a sikerükkel egy kicsit kozmetikáztak a helyzetükön, ám így is csak az 5. helyen állnak. Jelen pillanatban az Arsenallal és a Tottenhammel vívnak külön harcot a dobogó 3. pozíciójáért.
A csoportból viszonylag könnyedén jutottak tovább Lampardék, a Leverkusent, a Valenciát és a Genket előzték meg. A nápolyi meccs is jól indult a kékek számára, hiszen Mata révén megszerezték a vezetést, ám Lavezziék parádésan futballoztak, és végül magabiztosan nyerték meg az összecsapást.

Mert Lavezziék valóban remekelnek mostanság! A halványkékek hét bajnoki óta veretlenek, legutóbbi öt meccsüket behúzták zsinórban, és közben a nemzetközi porondon is vitézkednek. Walter Mazzari alakulata fel is jött a 4. helyre, a 3. Lazioval szemben már csak két egység a hátránya!
A Hamsik-Lavezzi-Cavani tengely nagyszerűen működik, legutóbb úgy rajzoltak a déliek egy hatost a Cagliarinak, hogy Cavani nem is volt a kezdőcsapatban. A BL-csoportkörben a Bayern mögött, a Manchester City és a Villareal előtt zártak Cannavaroék, így léptek tovább a legjobb 16 közé.
A San Paolóban parádésan teljesítettek az elitligában, idegenben Münchenben kaptak ki egyedül, ponttal tértek haza Britanniából, míg teljes sikert arattak a sárga tengeralattjárónál.
Walter Mazzari a minap nyilatkozta: megnyugtatónak tűnhet a kétgólos előny, vélhetően ki is egyezett volna az eredménnyel a párharc előtt, ám a kapott gól ront az összképen. És igen, Mata találata sokat számíthat.
Éppen ezért azt gondoljuk, hogy a Napolinak gólt kell szereznie a Stamford Bridge-en a továbbjutáshoz! Egy biztos, a vendégek nem rontanak majd neki a Chelsea-nek, miért is tennék! A rohamozás a hazaiak feladata lesz, és szerintünk ez is lesz a forgatókönyv. Nem zárjuk ki az angolok győzelmét, ám abban biztosabbak vagyunk, hogy három találatig eljutnak a felek.
Kiválónál kiválóbb támadók szerepelnek mindkét oldalon, úgyhogy garantáltan lesznek találatok. Azt gondoljuk, hogy a mindkét fél betalál opció mellett behúzható a +2,5-ös verzió is!

Real-CSKA Moszkva A Real megnyeri mindkét félidőt? IGEN!

Speciális fogadással rukkolunk ezúttal elő: a madridiak szerintünk mindkét félidőt megnyerik, az erre adott 1,78-as szorzó kellően csábítónak tűnik…
Vajon el tudja-e még bukni a bajnoki aranyérmet a Real Madrid? Általában ez a kérdés foglalkoztatja a királyi gárda drukkereit. Hogy Ronaldoék továbblépnek-e a moszkvaiakkal szemben, nem kerül szóba egy hispán kocsmában sem. Egy karlegyintéssel elintézik a szurkolók a ma esti mérkőzést…

És isten igazából mi is ezt tesszük. Ugyanis a jelenlegi Real más dimenzió, mint a Moszkva: Benzemáék olyan formát mutatnak, amelyre nehéz szavakat találni. A bajnokságban 11 győztes meccs van a hátuk mögött, a BL-ben mind a három ellenfelüket lesimázták oda-vissza. Mourinho mester elégedett lehet Kakáékkal, akik tartják 10 pontos előnyüket a Barcával szemben, 26 fellépésükön 88 találatot jegyezve!
Ám közben egy aprócska homokszem került a gépezetbe: a hófehérek Moszkvában “csak” 1-1-es döntetlent játszottak az orosz együttessel. Ronaldo góljára az utolsó pillanatokban válaszolt Vernbloom, így elméletileg szoros visszavágóra is számíthatnánk. De nem tesszük ezt.
Mert Pepéék az idén egyszerűen lenyűgözően futballoznak, nincs ellenfelük. A támadósorról már regéltünk, amely különösen a Bernabeuban félelmetes: 13 bajnokin 54 találat…
Az ellenfél a CSKA lesz, amely az Inter mögött, a Trabzont és a Lille-t megelőzve lépett tovább csoportjából. A kékek viszont nincsenek jó formában: a bajnokságban október vége óta nem nyertek! Okés, poénkodunk egy kicsit, hogy azóta tulajdonképpen állt a bajnokság, de azért ez mégsem így van. A téli szünet előtt két vereség és egy iksz csúszott be, majd az idén, a rájátszásban eddig két reminél tartanak Doumbiáék. Hátrányuk a Zenittel szemben immár 6 pont, még ugyan a második helyen állnak, de a többi moszkvai együttes lassan-lassan beéri őket…
Nos, ezen a mérkőzésen kizárjuk a meglepetés lehetőségét. A Madrid nekiront ellenfelének, és a moszkvai védelem nem is bírja majd ki a nyomást. A szünetet követően sem hagy alább a hazaiak lendülete, így sima győzelemmel örvendeztetik meg Marceloék a Bernabeu népét! Tippünk tehát az, hogy mindkét játékrészt megnyeri a Real!

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik