Hírek

Bogdán a forduló válogatottjában

Bogdán Ádám, a Bolton kapusa bekerült az angol élvonal 28. fordulójának válogatottjába a BBC brit közszolgálati televízió internetes honlapján.

Kapcsolódó cikkek

A weboldalon Garth Crooks szakíró indoklásában leszögezte, hogy a 24 éves hálóőrt egy pillanatig sem lehet hibáztatni, amiért egy esetben a gólvonal mögül ütötte ki a labdát. Álláspontja szerint a kapus dolga, hogy megőrizze hálóját a góltól, az pedig a bírók feladata lett volna, hogy az egyértelműen szabályos találatot megítéljék. A nagy vihart kavart védés mellett Bogdán a szakíró szerint fantasztikusan játszott az egész meccsen, a Queens Park Rangers rohamai ellenére is nyugodt tudott maradni, s több nagy hárítással járult hozzá csapata 2-1-es sikeréhez.

A szakember azt is megemlítette, hogy ha Bogdán a folytatásban is ilyen formában játszik, a Boltonnak reális esélye van a bennmaradásra.

Az ötszörös válogatott magyar kapus mellett többek között olyan futballisták kaptak helyet a forduló tizenegyében, mint Wayne Rooney (Manchester United), Didier Drogba (Chelsea) vagy Juan Mata (Chelsea) – írja az MTI.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik