Hírek

A Hooligans dalt írt a Diósgyőrnek

A népszerű együttes vasárnap, a Videoton elleni meccs előtt tartja a premiert.

Sokan tudják, hogy Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből indult a Hooligans együttes pályafutása, amely a vasárnapi Diósgyőr–Videoton bajnoki mérkőzésen hazatér, és bemutatja legújabb, a DVTK számára írt dalát – adta hírül a diósgyőriek honlapja.

Már több mint harminc éve minden Diósgyőr-szurkoló kívülről fújja a Reflex együttes által szerzett DVTK-indulót, és nagy sikert aratott a tavaly, év végén bemutatott Miskolc című Bíborszél-dal is.

Most újabb diósgyőri dallal bővül a kínálat: a Hooligans következő albumán hallható lesz egy, a DVTK számára írt dal is, amely élőben vasárnap este 18 óra előtt néhány perccel debütál a stadionban, ahol egyúttal elkezdődik a számhoz készülő videoklip forgatása is.

Az együttessel az év folyamán több alkalommal találkozhatnak a DVTK-szurkolók.

Három szektort megnyitnak
Pénteken délelőtt bejárás zajlott a DVTK Stadionban, amelyen a szakemberek (rendőrség, katasztrófavédelem, tűzoltóság) ellenőrizték, hogy megnyithatóak-e azok a szektorok, amelyeket a Ferencváros elleni meccstől eltekintve lezártak az őszi szezonban. Mivel elvégezték a korábban kért javításokat, így vasárnap már ezeket a lelátórészeket is meg lehet nyitni, összesen 1125 Diósgyőr-szurkoló engedhető be erre a területre.
Olvasói sztorik