Hírek

Piller az új spíler Egerben

Az élvonalbeli rutinnal rendelkező Piller József a hevesi megyeszékhelyen folytatja.

Piller József személyében új labdarúgója van az Egri FC együttesének. A 23 éves futballista fiatal kora ellenére komoly élvonalbeli múlttal rendelkezik. A Vasas, majd a Siófok színeiben összesen 72 NB I-es mérkőzésen lépett pályára, ezeken két alkalommal volt eredményes – írja az agriasport.hu.

Piller az előző fél szezont külföldön töltötte, nem sok sikerrel. Nyáron érkezett próbajátékra a Vasastól a Veendamhoz, teljesítménye pedig elegendőnek bizonyult ahhoz, hogy egy évre szerződtesse őt a holland klub. A másodosztályú együttesében eleinte kezdő volt, ám nem sikerült megszilárdítania helyét a csapatban, így szerződést bontottak egymással a felek. Kocsis Zoltán, az Egri FC technikai igazgatója elmondta: másféléves szerződést kötöttek a középpályással, aki szerencsés esetben már a hétvégi mérkőzésen pályára léphet új együttesében.

Az egri bemutatkozás feltétele, hogy Hollandiából megérkezzen a szerződésbontást igazoló papír a magyar szövetségbe. Az egri klubnál a napokban eldőlt az is, hogy a kanadai-ukrán Igor Pisanjuk nem lesz a csapat labdarúgója.

Olvasói sztorik