Hírek

Csertői Aurél távozott Győrből!

A Győri ETO FC és Csertői Aurél vezetőedző közös megegyezéssel megszüntették a tréner 2013 nyaráig szóló szerződését.

A klubvezetés az idei szezonra a bajnoki cím megszerzését és a Magyar Kupa elhódítását tűzte ki célul. Mint ismeretes, a kupában, Székesfehérváron súlyos vereséget szenvedett az együttes (1-5), amely a szombathelyi döntetlenjével immár hatpontos hátrányba került a bajnokság listavezetőjével, a Debrecennel szemben.

Az ETO vezetése hivatalos közleményében megköszönte Csertői Aurél egyéves munkáját, és sok sikert kívánt neki az elkövetkező időszakra.

A klub kedden 11 órakor sajtótájékoztató keretén belül mutatja be az új vezetőedzőt. A kisalfold.hu szerint Pintér Attila, az együttes korábbi vezetőedzője térhet vissza a csapathoz.

A legjobb félszezont produkálták
Csertői Aurél csapata ősszel klubtörtéti tettet hajtott végre, ugyanis a bajnokság felénél (vagyis 15 forduló után) még sohasem produkált ilyen jó mérleget. A 75.5 százalék 11 győzelmet, egy döntetlent és három vereséget jelent. Még az 1980-as évek elején, a két aranyérmet hozó Verebes-időszakban sem teljesített ilyen jól a Győr! Igaz, 1997-ben Reszeli-Soós István irányításával 15 forduló után ugyancsak 34 pontja volt a kisalföldi csapatnak, de akkor 18 csapatos volt a bajnokság, és a szezon felénél (17 meccs után) már rontott a mérlegén.
Olvasói sztorik