Hírek

Kutasi öngyilkos lett a bundaügy miatt

A sportvezető élharcosa volt a fogadási csalások elleni küzdelemnek, nem tudta elviselni, hogy hat játékosát is rács mögé dugták.

48 éves korában öngyilkos lett a REAC klubigazgatója, az MLSZ NB II-es Bizottságának elnöke. Kutasi Róbert halálhírét az egyesület hivatalos honlapja közölte.

Tisztelt Sportbarátaink!

A REAC elnöksége mély fájdalommal tudatja azt az iszonyatos hírt, mely egyben számunkra felfoghatatlan is, klubunk igazgatója, Kutasi Róbert 2012. március 1-én az értelmetlen halált választotta.
Az űr, melyet maga után hagyott, soha nem pótolható. A REAC Kutasi Róbert klubigazgatót saját halottjának tekinti!
Mindannyian osztozunk a család mély gyászában!
a REAC Elnöksége

Arról a Rangadón már beszámoltunk, hogy a héten az ügyészség hat játékost is őrizetbe vett és előzetes letartóztatásba helyezett. A focisták REAC-mérkőzések manipulálásával vádolják. Közülük ketten az elfogásuk pillanatában is a rákospalotaiak keretéhez tartoztak.

Kutasi Róbert a fogadási csalások felszámolásának egyik élharcosa volt, az MLSZ az ő javaslatára szigorította szabályzatát, minden bizonnyal nem bírta elviselni a REAC-on esett szégyenfoltot.

„Vége az életemnek. Amiért harcoltam, mind semmivé vált, abban a klubban gyűrt maga alá a mocsok, amelyért dolgoztam, azok az emberek tettek tönkre, akikben megbíztam. Csúzlival lövöldöztem az aknavetőkre, s belátom, vereséget szenvedtem” – olvasható Kutasi Róbert csütörtöki nyilatkozata a Nemzeti Sport pénteki számában.

Kutasi Róbertet, az egykori sportújságírót a Rangadó szerkesztősége is gyászolja.

Olvasói sztorik