Hírek

Hungarikum – Hazai esélylesen…

Ma indul az NB/I, mi pedig résen leszünk... :) Lássuk a tippeket!

Hungarikum XVIII.

Elindult a magyar első osztály, nézzük, hogy látja a www.rangado.hu, mire is érdemes fogadni az OTP Bank Ligából.

Videoton–Kaposvár (Hendikep 0-1) 1-es!

Úgy érezzük, hogy a bajnokcsapat már a szezon elején lehengerlő formában van. A fehérváriak Diósgyőrben 2–0-ra (Ligakupa), míg hazai környezetben a Győri ETO ellen – Magyar Kupa-meccsen – 5–1-re nyertek, így a Kaposvárt is elsöprik. A tél során a Videoton még inkább megerősödött, hiszen Torghelle, Perics és Gyurcsó bármelyik magyar csapat kezdőjében helyet kaphatna a csatársorban, nem beszélve az U19-es válogatott alapemberéről, Kovács Istvánról. A Sisa Tibor edzette somogyiak – ahogy az lenni szokott – szép csendben készültek a tavaszra, de nem az első meccsen szedik össze a bennmaradáshoz feltétlenül szükséges ponto(ka)t. A Sóstói-stadionban ugyanis többgólos hazai győzelmet várunk!

FTC–DVSC-TEVA 2-es!

A Ferencvárosnál a jövő csapatát igyekeznek építgetni. Persze el lehet mondani, micsoda fiatal tehetségek kerültek a zöld-fehérekhez, de egyelőre ez kevésnek bizonyul. Nem lesz gond a középmezőny elérésével, de Debrecen-Győr-Videoton hármas fényévnyi távolságra van a IX. kerületiektől. Kezdésként a Fradi a Lokit fogadja, és úgy érezzük, fejet kénytelenek hajtani a nagyobb tudás előtt. Kondás Elemér csapata az idegenben szokásos futballjával rukkolhat majd elő, azaz az első félidőben megszerzik a vezetést, és ezt meg is fogják tartani (apropó: az I. félidő 2-es opcióra is szívesen felhívjuk a figyelmet!) magabiztosan. Az NB I-es mezőny egyetlen veretlen csapata nem ezen a hétvégén fogja elrontani a statisztikáját, és tovább növeli győzelmeinek számát.

A többi meccsekre szóló megérzések

A Vasas–Honvéd találkozón úgy gondoljuk, a védekezésre helyezi mindkét együttes a hangsúlyt, így a 2,5 gól alatti gólszámra tippelünk. A ZTE–Pécs dunántúli derbin a vendégeknek több esélye van a győzelemre, biztonságiból X2-re húznánk be a találkozót, hátha sikerült Prukner Lászlónak vért itatnia az egerszegiekkel. Az Újpest–Siófok meccs országos 1-es…. lenne, ha többek között nem emlékeznénk a tavalyi kínlódásos 1–1-re, amikor is a Balaton-partiak teljesen megérdemelten vittek el 1 pontot a Szusza Ferenc-stadionból. Talán most összekapják magukat a Spisjak-legények és bizonyítanak a belga tulajnak, érdemes volt megvenni a lila klubot.

A Pápa–Paks mérkőzést a legnehezebb megítélni. A Paks kerete nem igazán változott, Pápán viszont – szokás szerint – jöttek-mentek az emberek és két rutinos magyar élvonalbeli támadójátékos helyett két ismeretlen, ám sokra hivatott spíler jött. Sok gólt és X körüli eredményt várunk. A Kecskemét–Diósgyőr találkozón jó odds-szal lehet fogadni a 2-esre, a bátrabbaknak javasoljuk is ezt a tippet. A Haladás Sopron Bank–Győri ETO lesz a zárómeccs a fordulóban: új edző debütál a szombathelyi kispadon. Célja a tabella-második ellen a veretlenül megvívott találkozó lehet, így döntetlent várunk itt is.

Olvasói sztorik