Hírek

Kétfrontos Szombathely–Győr csata

A vasiak az OTP Bank Ligában és a teremlabdarúgó NB I-ben is a kisalföldieket fogadják.

Az Admiral-Haladás VSE élvonalbeli teremlabdarúgó-csapata nagy csatára készül: hétfőn hazai környezetben, az Aréna Savariában fogadja az elmúlt évek legeredményesebb magyar együttesét, a Rába ETO-t – áll a vasi klub sajtóanyagában.

Az előző szezonra az NB II-be nevezett az Admiral-Haladás VSE, és a teremfocin nevelkedett szombathelyi együttes megtanulta a futsalt: tulajdonképpen hetekkel a küzdelemsorozat vége előtt begyűjtötte a bajnoki címet. Idén már az NB I-ben vitézkedtek a vasiak, a célkitűzés természetesen a biztos bennmaradás volt. De mint tudjuk, evés közben jön meg az étvágy… A szombathelyieknek ugyanis jó esélyük van a rájátszásba kerülésre.

Ezúttal a Győri ETO lesz az Admiral-Haladás VSE és az Aréna Savaria vendége. A vasiak az ősszel elsősorban hazai pályán gyűjtögették pontjaikat, majd nullapontos idegenbeliként várták a győri meccset, és óriási meglepetésre 3-3-as döntetlent játszott a bajnok otthonában.

Két nap alatt két Haladás–ETO összecsapás is lesz, azaz kétfrontos lesz a Szombathely–Győr összecsapás, hiszen a vasárnapi nagypályás meccs után hétfőn teremben is egymás ellen feszül a két zöld-fehér klub csapata.

Olvasói sztorik