Hírek

Micsoda rangadó! Dumbarton-Stenhousemunir

Ma a ködös sziget felé vesszük az irányt. Port Vale után Dumbartonba látogatunk el...

Port Vale-Crewe Alexandra +2,5!

Gólokkal számolunk a kedd esti összecsapáson: mindkét gárda a támadófutballt részesíti előnyben, így könnyen lehet három találat a kilencven perc során!
A Leagus II két középcsapata feszül egymásnak ma este: a 8. fogadja a 9. helyezettet. Ám még mielőtt legyintenénk egyet, szögezzük le nyomban, hogy a meccsnek hatalmas a tétje, hiszen mindkét alakulatnak reális esélye van a rájátszást érő helyek megszerzésére.
A Port Vale áll valamelyest jobban: 31 fellépés után 48 pontot gyűjtött be Micky Adams alakulata. A Vale Park-ban nagyon szeszélyesen teljesítenek a fiúk: 7-2-6 a mérlegük, amely 27-22-es gólaránnyal párosul. 15 hazai ütközetük közül mindössze háromszor nem sikerült bevenniük az ellenfél kapuját.
Összességében 50 rúgott gólnál jár a Port Vale, 31 meccs közül 20-szor volt legalább 3 találat. A brigád kimondottan jó formát mutat, győztes mérkőzések vannak a háta mögött. A rájátszástól mindössze három pont a gárda hátránya, tehát motivációs problémák nem lehetnek majd a fehéreknél.
A Crewe Alexadra 32 ütközetben 46 pontot zsebelt be, idegenben felettébb hektikus mutatóval: 7-1-8. 18-22 a vendéggólaránya, az elmúlt esztendőkhöz képest tehát valamelyest visszafogottabb a támadószekció.
A Crewe szeszélyes passzban van, játszott mindent a közelmúltban. Az elmúlt két túrája nem sikerült, két vereség, és még csak gól sem sikerült szereznie Steve Davis alakulatának.
A sárgák eddig 17-szer produkáltak +2,5ös meccset, tehát fellépéseinek több mint a felén jött az over opció…
Egymás ellen is többször játszottak már legalább három találatos mérkőzést. És ezúttal is így lesz! Erőteljesen azt gondoljuk, hogy megint nem a védekezésről szól majd a 90 perc. Húzzuk be a +2,5-ös verziót!

Dumbarton-Stenhousemunir 1!

Ádáz csatát és hangulatos labdapüfölést ígér a skót 3. vonal ma esti rangadója! Szerintünk a pontok otthon maradnak!
A 3. helyezett fogadja a 4. pozícióban tanyázó vendégeket, tehát mindenképpen rangadót láthat a dumbartoni közönség. Amelyet elkényeztettek kedvenceik az elmúlt hetekben. Mert a hazai egység a pocsék rajtot követően összekapta magát, az elmúlt 8 fellépése közül egy iksz mellett 7-et megnyert! Hazai környezetben 6-2-3-as mutatóval büszkélkedhet, így összességében 24 játéknapot követően 41 egység áll a neve mellett.

A rájátszásnak már biztosan tagja, az egyenes ágú feljutásról viszont – épp a botrányos szezonkezdet miatt – már lemondhat a brigád. 45-40-es a gólaránya a társulatnak, amely arra enged következtetni, hogy mind elől, mind pedig hátul egészen gólképes a gárda…
A Stenhousemunir (jobb egér másolás 🙂 ) épp ellenkező utat járja be: elfogadható kezdés után mélyrepülés. Ha az említett 8 meccses periódust vesszük figyelembe, akkor ebben az intervallumban a vendégek mindössze hat pontot szereztek, amely rémisztően kevés egy feljutásra hajtó csapattól.
Idegenben 3-2-6-os mérleggel rendelkezik a látogató, rangadókon eddig pont nélkül maradt a túráin. Két vesztes meccsből érkezik Dumbartonba az együttes, ahol tavaly ugyan nyerni tudott, előtte azonban évekig inkább csak kudarc érte.
Nos, kedves sporttársak, azt gondoljuk, hogy a vendégek nem tudnak kijönni a gödörből. A Dumbarton remek szériája nem szakad meg, a pontok tehát otthon maradnak!

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik