Hírek

Ismét edzőtáborban a teremválogatott

A feladat: a lehető legjobban felkészülni a világbajnoki pótselejtezőre, a szerbek ellen.

A magyar csapat a felkészülési jegyében péntektől hétfőig edzőtáborozott Móron. Egy délutáni edzéssel kezdődött a program, majd a szombat délelőtti tréninget követően jött a közös meccsnézés Székesfehérváron, ahol a Videoton a Győri ETO-t fogadta. Vasárnap újabb két edzés várt a játékosokra, míg hétfőn délelőtt egy gyakorlás szerepelt a programban az összetartás zárásaként.

Ami a keretet illeti, a berettyóújfalui kapus, Pallai Gábor megsérült a Rába ETO elleni rangadón, így ő nem tudta vállalni a részvételt. A keretben két újonc is szerepelt. A Haladásból Halmos Máté, míg a Vasasból Sámson Zoltán kapott meghívót, igaz előbbi szintén kisebb sérüléssel bajlódik, de ennek ellenére a többiekkel tartott. A selejtezőhöz képest ezúttal nem kapott meghívót a Cső-Montage két fiatalja, Simon Ádám és Simon Zsolt. Hosszú sérülésből felépülve ismét meghívást kapott Nagy Tamás és Rábl János is.

Legközelebb március közepén találkozik újra a keret, amely barátságos párosmeccsen fogadja a norvégok legjobbjait, akik szintén pótselejtezőre készülnek. Március 17-én Ikrényben, majd két nappal később Szombathelyen lesz a meccs, majd március végén jön az igazi megmérettetés, amikor a világbajnoki pótselejtezőn Szerbia vár a magyarokra. A visszavágót áprilisban rendezik, Belgrádban.

A magyar válogatott edzőtáborozó kerete
Kapusok: Balázs Zoltán (Rába ETO), Reveland Zoltán (Üllő FC Cső-Montage)
Mezőnyjátékosok: Tóth Szabolcs, Németh Péter, Dávid Richárd (Colorspectrum Aramis), Lódi Tamás, Gyurcsányi Zsolt, Harnisch Ákos, Dróth Zoltán (Rába ETO), Rábl János, Lovas Norbert, Trencsényi János, Nagy Tamás (MVFC Berettyóújfalu), Halmos Máté (Admiral-Haladás VSE), Sámson Zoltán (Vasas 1988 Déli Futsal)
Olvasói sztorik