nb2
Hírek

Helyszín- és időpontváltozások az NB II-ben

Öt hétvégi másodosztályú bajnoki mérkőzéssel kapcsolatban módosításra volt szükség.

Kapcsolódó cikkek

Az MLSZ versenybizottság a február 25-én, szombaton 14 órára kisorsolt Egri FC – Orosháza FC mérkőzés helyszínét a centerpálya használhatatlansága miatt módosította. Az új helyszín: Egri Felsővárosi Sporttelep műfüves pálya, a kezdési időpont változatlan.

A testület a február 26-án, vasárnap 14 órára kisorsolt Debreceni VSC-DEAC – Mezőkövesd-Zsóry mérkőzés kezdési időpontját és helyszínét a centerpálya használhatatlansága miatt módosította. A mérkőzést a DVSC Stadion műfüves pályáján rendezik február 25-én, szombaton 14 órától.

A bizottság a február 26-án, vasárnap 14 órára kisorsolt Újpest FC B – REAC mérkőzés kezdési időpontját a pálya használhatatlansága miatt megváltoztatta. A mérkőzés új időpontja: március 7. szerda, 14 óra.

A versenybizottság a február 26-án, vasárnap 14 órára kisorsolt Győri ETO FC II – MVM Paksi FC II mérkőzés helyszínét a centerpálya használhatatlansága miatt módosította. Az új helyszín: ETO Park műfüves pálya, a kezdés időpontja változatlan.

A testület a február 26-án, vasárnap 14 órára kisorsolt Videoton-PFLA – Dunaújváros Pálhalma Agrospeciál SE mérkőzés helyszínét a centerpálya használhatatlansága miatt módosította. A mérkőzés új helyszíne: PFLA Sporttelep műfüves pálya, időpontja változatlan.

Olvasói sztorik