Hírek

Juhász Roland ismét gólt szerzett

A belga bajnokság éllovasa, az Anderlecht ezúttal hazai pályán gyűjtötte be a három pontot.

A magyar válogatott külföldön játszó kerettagjai közül ezen a hétvégén Juhász Roland iratkozott fel a gólszerzők közé klubcsapatában. Az Anderlecht védője kezdőként lépett pályára a 3-1-es sikerrel végződő Westerlo elleni belga bajnokin, és a 66. percben egy fejessel szerezte meg csapata második találatát. Juhász a múlt héten is eredményes volt, és már négy találatnál jár a bajnokságban. Gólja értékét növeli, hogy az elmúlt héten térdsérülése miatt több edzést is kihagyott, és csak az utolsó pillanatban dőlt el, hogy szerepelhet a találkozón.

A belga bajnokság középmezőnyében szereplő Kortrijk 2-1-re kikapott a második helyezett FC Bruges-től, Czvitkovics Péter a 77. percben csereként lépett pályára a vesztes csapatban.

A német Bundesligában a Stuttgart a Hannover otthonában lépett pályára, Hajnal Tamás 76 perc játéklehetőséget kapott a vendégeknél, a Hannover 4-2-re megnyerte a mérkőzést. A Hoffenheim otthonában 1-1-re végző Mainz Szalai Ádámmal a kezdőcsapatban kezdte a mérkőzést, a válogatott támadót a 69. percben lecserélték.

A német másodosztályban Király Gábor jó teljesítményt nyújtott a Fortuna Düsseldorf elleni bajnokin, csapata, az 1860 München 2-1-re megnyerte a találkozót. Bogdán Ádám hibátlanul védett a Bolton színeiben a Millwall elleni FA Kupa-meccsen, az élvonalbeli együttes 2-0-ra nyert, és ezzel bejutott a sorozat negyeddöntőjébe.

A holland élvonalban az RKC Waalwijk 1-1-es döntetlent játszott a Feyenoord otthonában, Németh Krisztián végigjátszotta a mérkőzést a vendégeknél. A francia másodosztályban kieső helyen álló AS Monaco ismét vereséget szenvedett, ezúttal az Arles-Avignon vendégeként, Koman Vladimir végig a pályán volt. A múlt héten győztes gólt szerző Szabics Imre kezdő volt a Sturm Graz salzburgi bajnokiján, és csak a hajrában cserélték le a 0-0-ra végződő meccsen – áll az MLSZ honlapjának légiós-körképében.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik