Biztosítaná a felsőházi tagságot az Admiral

Hétfőn este a DEAC Armada vendégeskedik Szombathelyen, a teremlabdarúgó NB I alapszakaszának csonka 17. fordulójában.

Ha nyernek a hazaiak, akkor biztosan a felsőházi rájátszás résztvevői lesznek. Pálmay Tamás edző bízik az újabb sikerben.

Továbbra is bevehetetlen az Aréna Savaria! Az Admiral-Haladás VSE teremlabdarúgó-csapata eddig remekel saját közönsége előtt. Természetesen folytatni kívánja a parádés szériát Pálmay Tamás, bár tudja, hogy hétfőn nagyon kemény ellenfél vár együttesére.

– A Debrecen az egyik meghatározó tagja az élvonalnak, a volt szövetségi kapitány, Kozma Mihály kiváló játékosokkal dolgozik – vélekedett a szombathelyiek trénere. – Idegenben is erősek, többször nyertek már vendégként. Rutinos futballisták alkotják a debreceniek keretét, akik kiválóan használják ki az ellenfél megingásait. Mindenesetre nem lesz egyszerű dolgunk, sokkal nehezebb összecsapásra számítok, mint a Szeged ellen. Ám ha a tőlünk megszokott lendületes játékunkkal rukkolunk elő, akkor nem lehet baj, megnyerhetjük a találkozót.

Ha az Adimral-Haladás megszerzi a három pontot a Debrecen ellen, akkor szinte biztos, hogy a felsőházi rájátszásban folytathatja a bajnokságot.

– Ez hatalmas motivációt jelent. És akkor még nem szóltam a közönségünkről: minden túlzás nélkül mondom, hogy szurkolóink támogatása több gólt jelent – mondta Pálmay Tamás. – Most is bízunk drukkereinkben, reméljük, hogy sokan kilátogatnak majd a mérkőzésre. Kádas Miklós megfázott, ő nem léphet parkettre, helyette Koronczai kerül be a keretbe. Célunk természetesen a győzelem, bízom a srácokban!

Ugyancsak a szombathelyiekkel kapcsolatos információ, hogy Bogyó Károly várhatóan már pályára léphet a csütörtöki, MAFC elleni idegenbeli összecsapáson – derül ki a csapat hivatalos tájékoztatásából.

Teremlabdarúgó NB I, alapszakasz, 17. forduló
Február 20. hétfő, 18.15: Admirál-Haladás VSE – DEAC Armada Futsal Club
Február 20. hétfő, 18.30: Colorspectrum Aramis – Rába ETO
Február 20. hétfő, 19 óra: UTC Junior Sport – Üllő FC Cső-Montage
Február 20. hétfő, 19.30: Mezei-Vill FC Berettyóújfalu – MAFC-BME-Docler Akadémia
Április 16, hétfő, 20 óra: Gödöllői Bikák – Rubeola FC Csömör
Időpont nélkül: Vasas 1988 Déli Futsal – Nagykáta SE Futsal