Hírek

Hazai esélyek Germániában és Itáliában!

Ezúttal a Hannover és a Lecce esélyeire hívjuk fel a figyelmet.

Hannover-Stuttgart 1(x)!

A középcsapatok csatájából a hazai pálya előnyét élvező Hannover kerülhet ki győztesen.
Remek formában várják a mérkőzést a hazaiak! Mirko Slomka együttese két fronton is parádésan teljesít. A héten a nemzetközi porondon is érdekelt volt: miután továbbjutott a csoportjából, a Club Brugge ellen az EL egyenes kieséses szakaszában szerzett előnyt az AWD-Arenában.

A gárda a bajnokságban a 7. helyen áll, 21 meccsen 31 pontot szerezve. Abdellaoue-ék egyébként odahaza még nem találtak legyőzőre: 5-5-0-ás soruk kimondottan jónak mondható. Érdekes az együttes formája, ugyanis nyolc mérkőzés óta ugyan nem kapott ki, viszont ebben a periódusban hat ikszet játszott!
Az idén eddig két döntetlen és két győzelem a mérlege, az igazsághoz viszont hozzátartozik, hogy rangadót még nem vívtak Panderék. Az együttes motivációjával nem lehet probléma, ugyanis a a Leverkusennel és a Bremennel együtt két EL-t érő helyre hajtanak.
Slomka mester Lala, Miller, Carlitos, Andreasen és Pogatetz szolgálataira nem számíthat
A Stuttgart a 9., 21 ütközetben 26 ponttal, idegenben 2-3-5-ös sort produkálva. Bruno Labbadia együttese nagyon hullámzóan teljesített eddig a bajnokságban. A 2012-es esztendőt két zakóval nyitották Hajnalék, majd jött egy iksz, végül a múlt hétvégén a válságban lévő Herthát mészárolták le a Mercedes-Benz Arénában.
Védelmükre legyen azért elmondva, hogy Harnikék nehéz meccsekkel kezdték a tavaszi szezont, hiszen előbb Gelsenkirchenbe látogattak, majd az idén szárnyaló Gladbachot fogadták. A döntetlen a Leverkusen stadionjában mindenképpen elismerésre méltó produkció volt.
Labbadia mester nem lesz egyszerű helyzetben, hiszen Delpierre és Molinaro eltiltás, Gentner, Hajnal és Audel pedig sérülés miatt nem léphet pályára.
Ebben a párosításban döntően befolyásolta eddig az eredményeket a hazai pálya tényezője. A vendéglátó dominál általában, és ezúttal is azt várjuk, hogy a Hannover a saját szurkolótáborának támogatását kihasználva behúzza a három (de legalább egy) pontot!

Lecce-Siena 1(x)!

Nincs mese, Serse Cosmi alakulatának végre muszáj lesz nyernie egy kiesési rangadón! Erre jó esélye nyílik ma délután!
Úgy tűnik, a Lecce egy utolsó rohamba kezdett, és a déliek mindent megtesznek azért, hogy megkapaszkodjanak a Seria A-ban. A sárga-pirosak 23 meccs után 18 ponttal a 18., még kieső helyen állnak. Ám mostanában jobban meg Di Michelééknek, mint korábban. No, azért nem beszélhetünk szárnyalásról, ám mégis valamelyest eredményesebbek a fiúk. Az elmúlt hetekben, pontosabban hat meccsen 9 egységet zsebeltek be, és csak egyszer kaptak ki Giacomazziék. Azért ez nem rossz mérleg!

Viszont a hazai pálya inkább hátrány Oddoéknak. 1-3-7 a soruk, meglepetésre csak az Intert verték. A Via del Mare népe tehát nagyon kiéhezett már a győzelemre. Ofere, Grossmüller, Tomovic és Falcone sérült, őket nem vetheti be Serse Cosmi. Ott lesz viszont a gárda esze, Giacomazzi, valamint a még mindig veszélyes támadó Di Michele.
Motiváltak lesznek a fiúk, ugyanis az előttük álló Siena 5 egységgel (és egy meccsel) áll jobban. Tehát ki kellene megverni? Nyilván a Sienát!
Azt a Sienát, amely épp most látogat Délre! És idegenben annyira nem megy a fehér-feketéknek, amely egészen pontosan azt jelenti, hogy Giuseppe Sannino alakulata még nem tudott győzni a túráin (0-5-6).
Calaioék azonban nincsenek rossz formában: a kupában menetelnek, és a bajnokságban is két meccsen 4 egységet gyűjtöttek be a Juve-Roma páros ellenében. Azért ez nem semmi! Az északiak egyébként most tudják megalapozni a jövőjüket, ugyanis az elkövetkezendő hetekben kiscsapatok ellen kell megmérkőzniük.
Destroék idegenben nem sok gólt szereznek, sőt, mondjuk, nagyon keveset: eddig 5-ször voltak eredményesek. A február eleji torinói pontszerzéssel (Juve 0-0) egy hosszú eredménytelen idegenbeli sorozatra tett pontot a Siena.
A vendégeknél nincs hiányzó alapember, tehát Sannino mester elméletileg a legjobb kezdőcsapatát vezényelheti pályára.
Leccébe nem nyerni jár a Siena: nagyon nem megy a fehér-feketéknek a Vida del Mare-ban! Ezúttal sem járnak sikerrel, az az érzésünk, hogy a piros-sárgák megnyerik ezt az összecsapást, persze azért az ikszet sem lehet kizárni teljesen…

Olvasói sztorik