Hírek

Debrecenbe utazik a zalaegerszegi Meye!

A Rangadó.hu értesülései szerint csütörtökön Debrecenbe utazik a Zalaegerszeg gaboni támadója, Roguy Meye.

Kapcsolódó cikkek

A válságos anyagi helyzetben lévő ZTE FC számára minden játékosának eladása nagyon jól jönne pénzügyileg. Eddig úgy tűnt, hogy Balázs Zsolt iránt mutatkozik a legnagyobb érdeklődés a hazai klubok részéről, de vele kapcsolatban még nincsenek konkrétumok. Van viszont Roguy Meye esetében: információink szerint a gaboni válogatott támadó csütörtökön Debrecenbe utazik, hogy a bajnoki listavezető DVSC vezetőivel tárgyaljon az esetleges szerződtetésének feltételeiről!

Korábban beszámoltunk róla, hogy az MVM Paksi FC csatára, Böde Dániel az Újpest FC-hez igazol, de azóta nagy csönd van az ügy körül, és a játékos a paksiak törökországi edzőtáborában készül a tavaszi idényre. Nos, mint a Rangadó megtudta, azon bukott meg a klubváltás, hogy a fővárosiak először fél évre szerették volna kölcsönvenni Bödét, és csak nyáron igazolták volna át végleg, ezt azonban a Paksi FC vezetői indokolatlannak tartották egy olyan magyar labdarúgó esetében, akit a riválisok is évek óta jól ismernek. Nem közeledtek az álláspontok, így bár az ügy valószínűleg még nem ért véget, de egyre kisebb az esélye, hogy Böde Dániel az Újpest FC játékosa lesz a mostani átigazolási periódusban.

Szabó-Balajti egyeztetés
Az MTK engedélyével Debrecenben tartózkodik Szabó Ádám. A játékos orvosi vizsgálat és kölcsönös ismerkedés céljából csatlakozott a DVSC-TEVA keretéhez. A két klub arról egyeztet, hogy Szabó Ádám Debrecenben, Balajti Ádám pedig az MTK-nál folytassa pályafutását – írja a fővárosiak honlapja.
Olvasói sztorik