Hírek

Nehéz helyzetbe hozták

Siófokon a felkészülési időszak kellős közepén került szabadlistára Lattenstein Norbert.

Február 13-án, hétfőn ünnepelte 28. születésnapját a középpályás, aki korábban a Videoton és a Felcsút csapataiban játszott, és tavaly nyáron igazolt a Haladástól a Siófokhoz. Az őszi szezonban 11 bajnoki mérkőzésen lépett pályára, de csak háromszor volt kezdő. Egy gólt szerzett. A Ligakupában ötször, a Magyar Kupában kétszer kapott lehetőséget. Horváth Károly szakmai igazgató február elején közölte vele, hogy a továbbiakban nem tart igényt a játékára, így tehát szabadon igazolható.

Lattenstein Norbert szombaton a Budaörs színeiben tűnt fel a Cegléd elleni edzőmeccsen, de a Rangadó.hu érdeklődésére elmondta, hogy még nem állapodott meg a másodosztályú együttessel.

– Hivatalosan még mindig a Siófok játékosa vagyok. Horváth Károly hozott egy döntést, de nem akarok ezzel foglalkozni – mondta a Rangadó megkeresésére Lattenstein Norbert. – Kicsit talán váratlanul ért, azért is, mert nagyjából egy hónapja tartott a felkészülés, amikor közölte. Jobb lett volna, ha előbb megmondja, mert nehéz helyzetbe hozott ezáltal. Így sokkal nehezebb olyan csapatot találni, ahova én is szeretnék menni. A siófoki együttes egyébként nagyon jó volt, szerettem ott lenni, illetve most is járok még edzésre, tehát szeretek is. Bár nem játszottam nagyon sokat, az őszi szezon vége felé jó formában voltam, amikor szerepet kaptam, úgy érzem, jól teljesítettem. Hétvégén játszottam a Budaörs csapatában egy edzőmeccsen, de még nem egyeztem meg a klubbal. Van még egy-két lehetőségem, de egyelőre nem tudok semmi konkrétumot. Elsősorban persze az élvonalban szeretnék maradni, de ha jelentkezik olyan csapat, amellyel meg tudok állapodni, akkor nem zárom ki az NB II-t sem.

Olvasói sztorik