Hírek

A Szeged megelőzésre készül az Admiral

Az UTC Junior Sport csapatát látja vendégül hétfő este, a teremlabdarúgó NB I alapszakaszának 16. fordulójában az Admiral-Haladás VSE.

A Berettyóújfalutól elszenvedett vereség után két hazai fellépés vár a vasiakra. Elsőként tehát a Szeged látogat az Aréna Savariába. Ha a szombathelyiek nyernek, megelőzik aktuális ellenfelüket, és biztosítják helyüket az első nyolcban.

– A szegedi együttes sok tekintetben hasonlít a miénkre – kezdte az esélylatolgatást Pálmay Tamás, az Admiral vezetőedzője. – Ők is újoncok, elsősorban hazai környezetben gyűjtögetik pontjaikat, a játékosok többsége nagypályázik, épp úgy, ahogy nálunk. Tetszik a stílusuk, gyorsak, ügyesen kontráznak. Sokszor belemennek adok-kapokba, azaz gólgazdag meccseket játszanak. Idegenben azért sebezhetőek; abban bízunk, hogy hibákra tudjuk majd őket kényszeríteni. Feltérképeztük a szegedieket, tudjuk, milyen taktika lehet sikeres ellenük. Egy ponttal állnak előttünk, tehát ha győzünk, előzhetünk. És erre készülünk! Szerencsére Koronczain kívül mindenkire számíthatok, sőt a jövő héttől tovább bővül a keretünk. Bogyó Károly tavaly Miskolcon futsalozott, szabadon igazolható, és a 22 éves fiatalember meggyőzött minket arról, hogy erősítést jelentene. Ha minden jól megy, a jövő heti meccsünkön már pályára is léphet.

A szegedieknél Hegyesi Zsolt és Tóth Attila felépült sérüléséből, azonban Koncz Zsoltra nem számíthat a csapat, mivel őt nem engedték el Ceglédről, Trucz Zsoltnak pedig munkahelyi elfoglaltság miatt kell kihagynia a találkozót.

Teremlabdarúgó NB I
Alapszakasz 16. forduló (február 13. hétfő)
18.15: Admirál-Haladás VSE – UTC Junior Sport
18.30: DEAC Armada Futsal Club – Mezei-Vill FC Berettyóújfalu
18.30: Rába ETO – Gödöllői Bikák
19.30: Nagykáta SE Futsal – Üllő FC Cső-Montage
20.30: MAFC-BME-Docler Akadémia – Colorspectrum Aramis
20.30: Rubeola FC Csömör – Vasas 1988 Déli Futsal
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik