Hírek

Egervári és Róth Törökországban

A válogatottak szakvezetői az edzőtáborozó magyar csapatok mérkőzéseit figyelik meg.

Egervári Sándor szövetségi kapitány és Róth Antal szövetségi edző pénteken Törökországba utaznak, hogy figyelemmel kísérjék a klubcsapatukkal ott edzőtáborozó válogatott kerettagok, és a kerettagságra esélyes labdarúgók felkészülését. A jövő hét keddig tartó túrán a két szakember hat csapat (Győr, Debrecen, Paks, MTK, Diósgyőr, Újpest) felkészülési mérkőzéseit és edzéseit tekinti meg, így néhány nap alatt átfogó képet kaphatnak a megfigyelt játékosok formájáról.

– Közeleg az első kerethirdetés időpontja, hosszú idő után újra találkozunk a válogatott játékosaival – mondta az MLSZ honlapjának Egervári Sándor. – A keret kialakítása előtt szeretnék minél több információt gyűjteni a labdarúgókról, és erre nyílt jó lehetőség azzal, hogy több magyar csapat is kint tartózkodik. Nemcsak az A-válogatott keretkijelölése kapcsán lesz hasznos a túra, hanem az áprilisban és májusban összehívandó ligaválogatott összetétele szempontjából is.

Csütörtökön kezdődik a jegyárusítás
A február 29-i Magyarország–Bulgária barátságos mérkőzésre szóló jegyek értékesítése február 9-én, reggel 9 órakor kezdődik. A magyar válogatott idei első mérkőzését Győrben játssza. A belépőket országszerte az IBUSZ irodáiban, valamint a www.ibusz.hu oldalon lehet megvásárolni 1000, 2000, illetve 2500 forintért.
Olvasói sztorik