Hírek

Társak lettek a csapattársak

Batik Bence a teljesítményével szeretné a Ferencváros vezetőinek elképzeléseit igazolni.

Kapcsolódó cikkek

Érdekes helyzetbe került Batik Bence, hiszen a közelmúltban az U19-válogatott telki összetartását kellett kihagynia, mert klubcsapatával Törökországban edzőtáborozott, most pedig az FTC amerikai túrájáról maradt le, mert a korosztályos nemzeti együttessel Spanyolországba utazik!

– Így lett a legjobban megoldva, nem bánom, hogy így alakult – nyilatkozta a Rangadó.hu megkeresésére Batik Bence. – A törökországi néhány nap nagyon jó volt, bár néha az időjárás, a jégeső nem engedte, hogy normálisan eddzünk. Akkoriban még a meccsterhelésen volt a hangsúly, olyannyira, hogy az edzőmérkőzéseken taktikai és technikai feladatokat sem kaptunk, csak az volt a fontos, hogy fussuk ki magunkat.

Bizonyára nem volt könnyű helyzetben a 18 éves játékos, amikor Szegedről a fővárosba költözött, és az ország legnépszerűbb klubjánál a reflektorfénybe került, de ő ezt a feladatot is hamar megoldotta.

– Szerencsére gyorsan és jól beilleszkedtem, a többiek elfogadtak – mesélte Batik Bence. – Sok társra találtam a csapatban már a törökországi edzőtáborban is. A Ferencváros vezetői most egy fiatal csapatot építenek, ez számomra rendkívül előnyös, a teljesítményemmel szeretném az ő elképzeléseiket igazolni. Jelenleg a második csapattal dolgozom, hiszen az első keret már Amerikában van. Azt még nem tudom, hogy melyik kerethez tartozom majd a bajnokság során, de ott fogok bizonyítani, ahol számítanak rám, ez majd kialakul. A spanyol túrát nagyon várom, a magyar válogatott mezét nagyon jó érzés lehet viselni, ráadásul van ott egy-két régi társam, akikkel évek óta nem találkoztam!

Olvasói sztorik