Hírek

Nincs veszítenivalója a Haladásnak

Útra kelt az Admiral-Haladás VSE teremlabdarúgó-csapata Berettyóújfaluba.

Az NB I alapszakaszának 15. fordulójában tehát a Mezei-Vill FC vendégei lesznek a szombathelyiek. A hazaiak egy héttel korábban 11-1-es, kiütéses győzelmet arattak a Szeged ellen, tehát most is ők az esélyesek, ám ne feledjük, hogy a vasiak okoztak már meglepetést vendégként is, például Győrben!

– Azt az információt kaptuk, hogy járhatóak az utak, így nekivágtunk a túrának – mondta Pálmay Tamás, az Admiral-Haladás VSE edzője. – Nem mi vagyunk a mérkőzés esélyesei, hiszen a Berettyó az egyik élcsapata a honi mezőnynek. Válogatott focisták és légiósok szerepelnek aktuális ellenfelünknél, ráadásul teljesen profi körülmények között dolgozik a csapatuk. Igyekeztünk feltérképezni a hazaiakat, készültünk belőlük becsülettel. Nyilván az sem a mi malmunkra hajtja a vizet, hogy a mérkőzés napján kell ötszáz kilométert utaznunk, ám ez nem lehet kifogás. Tudunk mi éretten futballozni idegenben is, ezt bizonyítottuk Győrben! Most is erre készülünk. Nincs veszítenivalónk, felszabadult játékot várok a srácoktól, igyekszünk újra csodát tenni!

A 15. fordulóból az UTC Junior Sport – Nagykáta SE (7-1) és a Vasas 1988 Déli Futsal – Rába ETO (4-8) mérkőzéseket már lejátszották.

A további program (február 6. hétfő)
18.30: Colorspectrum Aramis – DEAC Armada Futsal Club
19.30: Üllő FC Cső-Montage – Rubeola FC Csömör
19.30: Mezei-Vill FC Berettyóújfalu – Admiral-Haladás VSE
20 óra: Gödöllői Bikák – MAFC-BME-Docler Akadémia
Olvasói sztorik