Hírek

A kupagyőzelemre emlékeztek Békéscsabán

Megnyitották az Előre Centenáriumi Klubot, de Csank János a havazás miatt nem lehetett ott.

Békéscsabán, a volt Cathy’s Kávézóban megnyitották az Előre Centenáriumi Klubot, amely az idén százéves Békéscsabai Előre rendezvényeinek helyszíne lesz majd – írja a beol.hu.

A köszöntő után levetítették a Kupagyőzelem ’88 című, harmincnyolc-perces összefoglalót, az 1988. június 13-án, Szolnokon rendezett Békéscsabai Előre Spartacus – Budapesti Honvéd (3-2) Magyar Népköztársasági Kupa-döntő összefoglalóját.

A rendezvény meghívott vendégei közül Csank János vezetőedző a havazás miatt nem tudott eljönni a közönségtalálkozóra. Ott volt viszont a kupagyőztes együttes három játékosa: Gulyás István, Mracskó Mihály és Szenti Zoltán, akik leleplezték azt a nagyméretű fotót, amelyen az akkori csapat játékosai és vezetői láthatók.

Edzésprogram: hólapátolás!
A Békéscsaba 1912 Frühwald Előre SE szombaton a szintén másodosztályú DVSC-DEAC otthonában játszott volna edzőmeccset, de a rendkívüli havazás miatt elmaradt a találkozót. A csapat tagjai mégis összejöttek, és erősítésként egy kis hólapátolást tartottak a Kórház utcai klubszékháznál.
Olvasói sztorik