Hírek

El lehet kapni az Aramist?!

Admiral-Haladás VSE – Colorpectrum Aramis! Kiváló mérkőzésre van kilátás hétfőn este Szombathelyen!

A hazai pályán remeklő Admiral-Haladás VSE a közvetlen élmezőnyhöz tartozó Aramist látja vendégül. Pálmay Tamás, a vasiak vezetőedzője bizakodó az összecsapás előtt.

– A közvetlen élvonalhoz tartozó Aramist látjuk vendégül, nyilvánvaló, hogy roppant kemény mérkőzés vár ránk – vélekedett a tréner. – Az ellenfélnél minden adott a kiváló szerepléshez: egykori és jelenlegi válogatottak erősítik a gárdát, és akkor még arról nem is szóltam, hogy Frank Tamás személyében a vezetőedzőjük a válogatott szövetségi kapitánya is egyben. Tóth Szabolcs több mint száznegyvenszer ölthette magára a címeres mezt, de rajta kívül is sokan vannak, akik már hosszú évek óta futsaloznak. Ez persze előnyt jelent a számukra, hiszen mi két éve kezdtük el ezt a sportot. Ugyanakkor vallom, hogy hazai pályán nincs verhetetlen csapat az NB I-ben! Lelkes, és egyre nagyobb számú közönségünk előtt minden csapatra veszélyesek vagyunk.

Kiváló hangulat lesz hétfőn este is Szombathelyen, az Arena Savariában, ebben biztosak lehetünk. A hazai csapat felkészült aktuális ellenfeléből, a vasiak tudják, hol sebezhető az Aramis!

– Sokat gyakoroltuk a taktikai elemeket, remélem, hogy a fiúk a meccsen is alkalmazni tudják majd a megbeszélteket. Kádas Miklós kisebb sérüléssel bajlódott a héten, ám jó esély van a játékára. Célunk a három pont megszerzésre, igyekszünk kiszolgálni szurkolótáborunkat – mondta Pálmay Tamás.

Olvasói sztorik