Hírek

A sikerélményből építkezik

Bölcsföldi Viktor szeretne mihamarabb visszakerülni a Ferencváros első csapatához.

Kapcsolódó cikkek

A Monor (4-1), az Eger (1-0) és szerdán a Paks (0-1) elleni felkészülési mérkőzésen is pályára lépett a Szigetszentmiklós új támadója, Bölcsföldi Viktor, aki az FTC-től félévre, kölcsönbe érkezett az NB II-es együtteshez. A 24 éves, székesfehérvári születésű játékosnak egy évvel ezelőtt elszakadt a keresztszalagja, és a hosszú felépülés miatt ősszel is alig jutott szóhoz az NB II-ben, illetve a Ligakupában. Úgy tűnik, ez a rossz időszak most véget ért, hiszen a hevesiek ellen edzőmeccsen például ő szerezte az SzTK győztes gólját!

– Természetesen mindenképpen jó érzés, nagy szükségem van az ilyenekre, ezekből építkezek, mert az elmúlt fél év nem úgy sikerült, ahogy akartam – nyilatkozta Rangadó.hu érdeklődésére Bölcsföldi Viktor. – A sérülésemből épülgettem, és kevesebb játéklehetőséget kaptam. A Paks ellen végig uraltuk a játékot, ellenfelünknek szinte egyetlen kapura lövése volt, de az bement. Nekünk volt két kapufánk is!

A Videoton, a Felcsút, a Nyíregyháza, illetve a román CF Liberty Salonta csapataimban is megfordult labdarúgó gyorsan beilleszkedett új együttesébe.

– Nagyon tetszik a csapat, szerintem a jelenlegi helyezésénél sokkal előrébb kellene lennie a tabellán – vélekedett Bölcsföldi. – Játszós csapat az SzTK, szerintem sokat fogunk feljönni a táblázaton. Most elsősorban magamnak akarok bizonyítani, és szeretném sok góllal meghálálni a bizalmat, amit itt, Szigetszentmiklóson kaptam, illetve ha minden jól megy, jó lenne mihamarabb visszakerülni a Ferencváros első csapatához.

Olvasói sztorik