Hírek

Böde biztosan nem megy Győrbe

A Győri ETO FC lemondott arról, hogy ebben az átigazolási időszakban átigazolja a paksi Böde Dánielt.

Kapcsolódó cikkek

Mindez a klub mai sajtótájékoztatóján hangzott el. Klement Tibor ügyvezető igazgató azt mondta: a paksi csapattal hosszútávon jó kapcsolatot ápol az ETO, és a jövőben is ez a terve, ezért semmiféle olyan lépést nem tesz, ami rövidtávon ugyan előnyt jelentene, de hosszútávon nem. Klement reméli, a jövő héten pont kerül a Pátkai-ügy végére – írja a klub honlapja.

– Az volt a tervünk, hogy két-három játékost igazolunk posztra, azokkal pedig hosszabbítunk, akiknek idén lejár a szerződése, és a szakmai vezetés hosszabb távon biztosan számol velük. Utóbbiak közül már csak Linas Pilibaitisznak kellene igent mondania, neki 2014 nyaráig hosszabbítanánk meg a szerződését, emberileg, szakmailag elégedettek vagyunk vele, neki talán a héten eldőlhet a sorsa – mondta az átigazolások kapcsán Klement Tibor.

Az ügyvezető szerint Guzmics Richárd szerződtetése kapcsán ugyanaz történt, mint másfél éve, amikor Böde Dánielt először kereste az ETO: jelenlegi klubja megduplázta a fizetését, és meghosszabbította a szerződését, így a játékost nem sikerült megszerezniük a győrieknek.

– Pátkai Máté ügyében tyúklépésben közelednek az álláspontok, bízom benne, hogy január 27-én nem lesz az MLSZ-nél eljárás az ügyében, és addig sikerül megegyezni – fejtegette Klement. – Mint ismeretes, a játékos a szövetséghez fordult jogorvoslatért, de ha addig sikerül megegyeznünk az MTK-val, akkor erre a tárgyalásra biztosan nem kerül sor. Olegs Laizans sorsa a szombati, Rózsahegy elleni meccs után dől el, a szakmai stábnak ekkor kell javaslatot tennie, hogy szerződtessük-e a lett játékost, vagy sem.

Olvasói sztorik