Hírek

Pontosztozkodás Milánóban?

Diego Simeone győztes meccsen mutatkozhat be a Vicente Calderonban. A San Siróban betalálhat mindkét fél, emellett gólokkal is számolunk mindkét oldalon...

Atletico Madrid-Villareal 1! +2,5!

Gólokat és hazai sikert várunk a hispán bajnokság déli mérkőzésén! Mindkét oldalon új edző mutatkozott be a múlt héten, és mindketten döntetlennel nyitottak. Most azonban a fővárosiak szakítják meg a rossz sorozatukat, és végre örömet szereznek a Vicente Calderon népének!
Manzano mester helyére Diego Simeone ült le az Atletico kispadján, és a csíkosak egykori játékosa döntetlennel mutatkozott be: a brigád Malagáról hozott el egy pontot. Nagy dolog volt ám ez Falcaóék életében, hiszen korábban erre csak egyszer volt példa a hét túrán! Most a társulat a 11., 17 mérkőzésen 20 pontot szerezve. A Vicente Calderonban nem megy rosszul Diegóéknak, 5-3-1 a mutatójuk (csak a Betis nyert náluk), hozzá 18-7-es gólarány párosul.
December elején nyert utoljára bajnokit a csapat, azóta két vereség és egy iksz, közben pedig búcsú a Király Kupától. Nem csoda, ha kitelt Gregorio Manzano becsülete… Az új tréner nincs könnyű helyzetben, hiszen néhány alapjátékosára nem számíthat a vasárnap déli ütközetben: Diego Costa sérülés, Perea és Dominguez pedig eltiltás miatt nem lehet ott az összecsapáson.
A Villareal még gyengébben kezdte a bajnokságot, mint az Atletico. A BL-ben (le)vitézkedő alakulat a 18., kies helyen tanyázik, 17 fellépésén 16 pontot tudtak szerezni a fiúk. Vendégségben még nyeretlen a sárga tengeralattjáró(0-3-6). A 3-15-ös túra-gólarány pedig azt támasztja alá, hogy elsősorban a támadójátékkal van probléma. Nem is csoda, hiszen Nilmar és Rossi hosszú hetekig volt sérült, utóbbi még most sincs bevethető állapotban. A pocsék szereplést a téli szünetben unta meg a klubvezetés, és Juan Carlos Garrido-nak meg is köszönték a munkát, helyére pedig Jose Francisco Molina érkezett az új tréner kiválóan mutatkozott volna be, ha a Valencia ellen mondjuk csak 89 percig tartott volna a találkozó. A sárgák már 2-0-ra is vezettek, ám a fehér-feketék végül egyenlíteni tudtak a hajrában. Így egy ponttal gazdagodott a brigád, amely jelen helyzetükben igencsak kevésnek tűnik.
A társulat helyzete nem reménytelen, hiszen egy győzelemmel több helyet is előzhetnek. Nem lesz azonban könnyű dolga Molina mesternek, hiszen a házi gólkirály, az öt találatnál járó Marcos Ruben eltiltását tölti, Rossi, Catala és Camunas pedig továbbra is sérült.
Az elmúlt esztendőkben rendre gólzáporos mérkőzéseket vívott egymással a két alakulat. Most is számolunk legalább három találattal, szerintünk mindkét háló megzörren majd, ám összességében a hazai egység sikerét várjuk!

Milan-Inter x! Mindkét fél betalál: IGEN !

Milyen végeredménnyel zárulhat a milánói rangadó? Nos, szerintünk leikszelnek a felek, méghozzá úgy, hogy mindkét fél betalál!
A legnagyobb rangadót rendezik vasárnap este Itáliában! A San Siróban ezúttal a Milan lesz a “házigazda”. Az a Milan, mely jelenleg – a gyenge rajtja ellenére – immár vezeti a Serie A-t, 17 fordulót követően 37 ponttal. Allegri mester nagyszerűen összekapta csapatát, hiszen Nestáék 12 forduló óta veretlenek, és ebben a periódusban 10 meccset megnyertek! Otthon 6-2-0 a mutatója, az első két találkozójukon remiztek (Lazio, Udinese), a legutóbbi hatot viszont behúzták, hiba nélkül! 287 perce nem kapott gólt az alakulat, tehát kiváló a piros-feketék védelme!
És akkor a támadósor! Pato, Ibrahimovics, Robinho, Boateng mind-mind kiváló formában futballozik, kettesével-hármasával szórták a fiúk a gólokat az elmúlt hónapokban. A sérültek között Cassano már ugyan elkezdte az edzést, de még messze a visszatérés. Rajta kívül Aquilani, Yepes és Flamini sem bevethető.
Az Inter még rosszabbul kezdte a szezont, Gasbarroni mester csúnyán beégett a kék-feketék kispadján, így nem is volt meglepő, hogy mennie kellett. Jött Claudio Ranieri, aki az első néhány botlás után “rátalált” a csapatára, és Mottáék elkezdtek nyerni. A BL-ben továbbjutott a brigád, és a bajnokságban is immár az 5. a brigád!
17 fellépésen 29 egységig jutottak Militóék, vendégségben 4-1-3-as mérleget hoztak össze. Az Inter formája pazar! 5 meccs, 15 pont, 13-1-es gólaránnyal! Azért ez tekintélyes mutató! Sneijder és Maincon sérült, így ők nem játszhatnak a derbin!
Milito, Pazzini és Motta egyre jobb formát mutat, és a Samuel vezette védelem is parádésan zár mostanság.
Az elmúlt 10 meccsük közül egyik sem végződött döntetlenre, ötöt a Milan, ötöt az Inter nyert meg. Ismerve a jelenlegi formájukat, mindkét fél várhatóan betalál majd. És még egy fontos dolog! Egyik stratéga sem akar kikapni! És szerintem nem is lesz vesztese a vasárnap esti ütközetnek. Leikszelnek a felek, és várunk egy-egy találatot mindkét oldalon!

Andrew barátunk pedig lapokat jósol a Szarkák mai meccsén

Newcastle United – Queens Park Rangers Büntetőlapok száma 3.5 felett @ 1,83

Anglia: Premier League 2011/2012

Dátum: 2012/01/15 14:30 CET

Fogadóiroda: bet365
Érdekes meccsel folytatódik az angol Premier League, ahol a Newcastle csapata látja vendégül az újonc QPR csapatát. Érdemes megnézni a hazaiak sikerére adott viszonylag magas szorzót, ami érdekesnek tűnhet ha valaki csak a tabellán elfoglalt helyezését nézi a két gárdának. Nem tudom, mi az oka annak, hogy ekkora szorzókat kínálnak a meccsre, de ebből kifolyólag nem is merem megkockáztatni a hazai győzelmet, inkább a lapokra mennék rá.
Szoros meccsre van kilátás, ebben biztos vagyok. A Szarkák a 7. helyen tanyáznak, lassan újra régi fényükben tündökölnek. Bár fontos meccseket veszítettek el nagyobb csapatok ellen, mégsem lehetnek elégedetlenek, a MU-t például odahaza leiskolázta Pardew mester gárdája. Rettentően lelkesen és motiváltan játszik a fekete-fehér csíkos csapat, s ez néha a kiosztott lapokon is látszik: eddig 33 sárga és egy piros kártyát szedtek össze a srácok, ráadásul Jonas az egyik meccsen dupla sárgáig, azaz piros lapig is eljutott.

A vendég pedig a QPR csapata, akik sikeresen leiskolázták tavaly a Championship mezőnyét, és nagy reményekkel vágtak neki az idei Premier League-nek. Aztán kicsit lelombozódni látszanak a fiúk, hiszen jelenleg csupán a 18. helyen állnak, s egyelőre az látszik biztosnak, hogy a kiesés ellen fog küzdeni a csapat, nem pedig egy stabil középmezőnyös helyért. Kilenc meccse nyeretlen a csapat, ami eléggé rossz szériának mondható, legutóbb még tavaly november közepén tudtak győzni a Stoke City vendégeként. Azóta kaptak ugyan verhető ellenfeleket, de maximum 1-1 pont elcsípésére volt képes a gárda. Ami a büntetőlapokat illeti: 28 sárga és egy piros lapnál járnak a vendégek az idei szezonban, Joey Barton vezeti a listát 5 sárga kártyával. Barton a mai meccset eltiltás miatt kénytelen lesz kihagyni, így ő ma biztosan nem növeli a számokat ezen statisztikát illetően.
Ennek ellenére szoros meccsre számítok, ahol 1-2 ember heves vérmérsékletében és a nagy küzdelemben bízva ajánlom ezt a fogadási opciót, meglehetősen jó szorzóért!
Tipp: büntetőlapok száma a mérkőzésen 3,5 felett!

És akkor még néhány tuti mára: nyer a Trabzonspor, a Fiorentina, QPR pedig az új menedzserrel a kispadján nem kap ki Newcastle-ben!
Olvasói sztorik