Hírek

Simon Attila jelenthet megoldást a Siófoknak

Az FGSZ Siófok együttesével készül a tavaszi futballrajtra Simon Attila.

Kapcsolódó cikkek

Úgy tűnik, megoldást találtak a vészes gólhiányra Siófokon! Az együttessvel készül a tavaszra Simon Attila, aki eddig harminchat gólt szerzett az élvonalban. A februárban 29. születésnapját ünneplő támadó 2010 februárjában került Kecskemétre, majd onnan – egy zalaegerszegi kitérő után – a somogyi városba.

Simon Attila amolyan Siófok-specialista, hiszen zalaegerszegi színekben, a 2010–2011-es szezonban mindkét bajnokin betalált a balatoniak kapujába. Ezek után nem csoda tehát, hogy Horváth Károly szakmai igazgató kinézte magának! A támadó a Kecskeméten őszi tizenhét bajnokiján csak négyszer jutott lehetőséghez, akkor is csereként, ám egy gólt így is összehozott a Paks ellen.

Nagy István is Siófokon edz, ő éppen Paksról érkezett. Húsz első osztályú meccsen két gólt szerzett, „természetesen” az egyiket a Siófok ellen, még 2009 májusában. A paksiakkal egyébként ifj. Haraszti Zsolt és Szabó János ügyének kapcsán is szoros a balatoniak kapcsolata. Az előbbi két és fél éves szerződést kötött a Videotonnal, ám csak nyáron csatlakozik új klubjához. Hogy addig – Szabóval együtt – Pakson vagy Siófokon játszik, még mindig nem dőlt el – írja a sonline.hu.

Olvasói sztorik