Hírek

Rutinos irányítóval erősített az utolsó

Az NB II Nyugati-csoportjában sereghajtó Dunaújváros Pálhalma Agrospeciál SE vezetői a keret megerősítésén dolgoznak a téli szünet alatt.

A fáradozásuk eredményeként sikerült megállapodni a rutinos irányító középpályással, Vörös Péterrel, aki több NB I-es egyesületben szerepelt már pályafutása során, külföldön pedig a Lokomotív Taskent csapatában játszott – írja a Dunaújvárosi Hírlap.

– Már a nyáron is megkerestek az újvárosi klub vezetői, de akkor még különböző problémák miatt nem jött össze az átigazolásom – mesélte Vörös Péter. – Mostanra azonban elhárultak az akadályok, így örömmel jövök. Tisztában vagyok a csapat helyzetével, de úgy gondolom, egy-két erősítést jelentő játékos leigazolásával a tavasszal reális esély van kiharcolni a bennmaradást. Úgy gondolom, a mai futballban mindenkinek ki kell vennie a részét a védekezésből és támadásból egyaránt. Ez érvényes az én posztomra is, igaz, ott valamivel több a támadófeladat. Egyelőre a következő fél évre állapodtunk meg, de bennmaradás esetén szívesen hosszabbítanék.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik