Hírek

Lannert Bencét leigazolta az SzTK

Tovább erősödött a Szigetszentmiklós, hiszen leigazolta Lannert Bencét.

Kapcsolódó cikkek

A 25 éves középpályás legutóbb a Gyirmóton futballozott, de korábban volt a Vecsés, a Százhalombatta és a Budafok labdarúgója is. A játékossal egyéves szerződést kötött az SzTK-Erima.

– Ismerősök közé kerültem, hiszen több játékossal is szerepeltem már egy csapatban, ráadásul Horváth Ferenc korábban volt már az edzőm, s ez is döntő volt a klubváltásnál – nyilatkozta új csapata honlapján Lannert Bence. – Ezen felül eddig is tudtam, hogy Szigetszentmiklóson rendezett körülmények között lehet futballozni, és nem is kellett csalódnom, mert kellemesek az első benyomásaim. Kedd óta készülök a csapattal, és jó közösségbe csöppentem. Ennyi idő is elég volt ahhoz, hogy megállapítsam: biztosan feljebb megyünk majd a tabellán tavasszal. Szeretném bizonyítani, hogy jó játékos vagyok, és bár elmúltam már huszonöt éves, szeretnék még NB I-es futballista is lenni.

Ugyancsak a mai nap eseménye, hogy az SzTK hozzájárult Haman Sadjo klubváltásához. A kameruni ballábas védő vasárnap csatlakozik új együtteséhez, amely egy kazah gárda.

Olvasói sztorik