Hírek

Kovács István: irány a Videoton!

A bajnokcsapat gyakorlatilag megegyezett a Haladással. Pénz érkezik Szombathelyre, játékosok nem!

Legyél a Rangadó rajongója a Facebook-on is. Klikk!

A Rangadó.hu biztos forrásból úgy értesült, hogy Kovács István átigazolásáról gyakorlatilag megegyezett egymással a Videoton FC és a Haladás Sopron Bank, miután a hivatalos írásos ajánlat is megérkezett a vasiakhoz.

Információink szerint Kovács Istvánért pénzt fizet a Videoton, a korábbi hírekkel ellentétben az üzlet során nem érkeznek játékosok a Haladáshoz. Ennek oka az, hogy a Videoton kölcsönben engedett volna focistákat Szombathelyre, ez azonban nem felet meg a vasiaknak.

A Rangadó úgy tudja, Kovács István ára kevesebb lesz a sajtóban megjelenteknél (egymillió euróról cikkeztek), de vasiak érdekeltek maradnak Kovács István további pályafutásában, így ha külföldre igazol, további pénz folyhat be a kasszába. Bizonyára mindenki emlékszik Rudnevs esetére…

A Haladás egyébként azért is jól jár, mert az MLSZ szolidaritási alapjába a vételárból kötelezően befizetendő öt százalékból négy százalékot, azaz az összeg négyötödét amolyan nevelési költség gyanánt szintén megkapja!

A Haladás egyébként ragaszkodott ahhoz, hogy Kovács István vételárát euróba fizesse a Videoton, a szombathelyiek már nyitottak is egy devizaszámlát.

Tóth Miklós, a Haladás ügyvezetője a Rangadó érdeklődésére cáfolta az értesülést, kijelentette, még nem egyeztek meg a székesfehérváriakkal, még tárgyalnak.
Filipovics Vladan menedzser azt mondta, információnkat sem cáfolni, sem megerősíteni nem tudja!
Olvasói sztorik