Hírek

Vasas-verésre hajt az Admirál

Az alapszakasz második körének nyitómeccsén a Vasas ellen lép parkettre az Admiral-Haladás VSE teremlabdarúgó-csapata.

Pálmay Tamás, a házigazda szombathelyiek edzője szerint jó erőállapotban várja csapata a hétfő esti mérkőzést, amelyen természetesen győzelemre számít.

Várakozáson felül teljesít eddig a szombathelyi alakulat. A vasiak hazai környezetben veretlenek, és természetesen e remek szériát folytatnák az angyalföldiek ellen is.

– Nem lesz könnyű dolgunk, hiszen a Vasas az egyik meghatározó tagja az élvonalnak – vélekedett Pálmay Tamás. – A fővárosi együttest elsősorban fiatalok alkotják, rengeteget futnak, kiválóan cseleznek, vállalják az egy-egy elleni párharcokat. Alaptaktikájuk leginkább a kontrajátékra épül, ebben a legerősebbek, ezt bizonyították ellenünk is a nyitófordulóban. Mellettünk szól viszont a hazai pálya előnye, lelkes szurkolótáborunk mindig extramotivációt jelent a fiúknak. A téli szünetben is folytatódtak az edzések, játszottunk felkészülési mérkőzéseket is. A srácok „harapnak”, nagyon várják már a rajtot. Együtt van a társaság, úgyhogy bizakodóan várom a bajnoki folytatást. Emellett fűt minket a visszavágás vágya is, hiszen ősszel egy ötöst kaptunk a fővárosban. Kemény ütközet lesz, de bízom a srácokban.

Ugyancsak az Admiral-Haladás VSE-vel kapcsolatos információ, hogy az egykori berettyóújfalui játékos, Póta Balázs megfelelt a próbajátékon. A szakmai stáb szerint erősítést jelentene a futballista, a napokban eldől, hogy sikerül-e leigazolni a fiatal focistát.

Olvasói sztorik