Hírek

Két kecskeméti légiós is elutazott próbázni

Hétfő reggel újra a játékosok hangjától volt hangos a Kecskeméti TE öltözője.

Kapcsolódó cikkek

Az alföldiek a mai nappal megkezdték a felkészülést, a programban napi két edzés szerepel – írja a klub honlapja.

Az öltözőben Rózsa Pál tulajdonos tartott rövid beszédet a tavaszi célokról és elvárásokról, majd S. Juhász Attila mutatta be a szakmai stáb új tagjait. A próbajátékosok közül Kardos Norbert már megérkezett, Vinicius és Borszéki a napokban csatlakozik hozzá. A keretet érintő hír, hogy Alempijevics, Csukics és Szavics a hét második felében kapcsolódik be a munkába.

Az első edzésen a szurkolók Litsingit, Foxit és Ebalát is hiányolhatták a pályáról. Mindhárom játékos indokoltan maradt távol, közülük Ebala már Kecskeméten tartózkodik és külön készült a társaktól. Litsingi és Foxi ugyanakkor próbajátékon szerepel.

Foxit a Metz teszteli az elkövetkező napokban, a francia csapat ezután dönthet arról szerződteti-e közép-afrikai támadót. Litsingi ügye valamivel előrébb tart, vietnámi tesztelése után napokon belül akár konkrét ajánlatot is kaphat a KTE.

Az alföldiek korábbi kapusát, a felvidéki Ribánszki Lászlót szeretné leigazolni a Siófok. A 27 éves hálóőr eddig 28 élvonalbeli mérkőzésen védett, de távozik Kecskemétről, miután a rutinos Németh Gábor fokozatosan kiszorította a kezdő tizenegyből.

A Siófoknak azért van szüksége kapusra, mert Szatmári Zoltánnak decemberben lejárt a szerződése, és valószínűleg nem marad, ráadásul Mester Tamás is távozik.

Olvasói sztorik