Hírek

Öröm Sevillában és Rómában!

A Betis a Sporting Gijont fogadja, a farkasok pedig a Chievo ellen lépnek pályára. Hazai sikerekben bízunk...

Betis-Sporting Gijon 1!

A hispán pontvadászat a 17. fordulóval folytatódik, és szerintünk az újonc Betis legyűri az egyik kiesőjelöltet!
Ha az első néhány fordulóban rendezték volna meg ezt az összecsapást, biztosan nem 1,85-ös odds-ra adták volna a hazai sikert. Mert akkor mér brillírozott a Betis, a sevillaiak remekül kezdtek, még az élen is álltak. Aztán történt valami, és Pepe Mel tanítványai mély gödörbe kerültek. A zuhanórepülésnek meg is lett az eredménye, hiszen a zöld-fehérek a kiesés szélére sodródtak. Irinei-ék aztán december közepére összekapták magukat, és előbb otthon a Valenciát, majd idegenben az Atletico Madridot is elverték. Közben ugyan elbúcsúztak a Király Kupától, ám összességében mindenképpen biztatóan zárta az évet a brigád.
Amely jelenleg a 11. helyen áll, 16 ütközetben 19 pontig jutva. A Benito Villamarin-ban eddig 3-1-3-es mutatót produkáltak Santa Cruzék, ehhez 9-10-es gólarány párosul. A társulatból vasárnap biztosan hiányzik majd az eltiltott Pozuelo, valamint a sérüléssel bajlódó Amaya és Vadillo.
Az ellenfél a Sporting Gijon lesz, amely kieső helyen telelt: mindössze a 18. a csapat, 16 fellépésen 15 egységet sikerült bezsebelniük. A csíkosak vendégségben 2-1-4-es sort hoztak össze (A Vallecano és a Mallorca otthonában nyertek), gólarányuk pedig 9-16. Manuel Preciado tanítványai csapnivalóan kezdtek, majd októberben futottak egy jó szériát, ám a lendület elfogyott, a téli szünet előtti utolsó bajnokin az Espanyol nyert náluk, és a kupától is búcsúzni kényszerültek a Mallorcával szemben. Az együttes támadójátéka Barralra épül, kérdés, hogy mennyire tudja a támadó egymaga a hátán cipelni a csapatot. Ricardo sérült, rá nem számíthat a rutinos mester.
Az egymás elleni randevúkat kimondottan élvezik a Batis-drukkerek, ugyanis a zöld-fehérek rendre elverik a Gijont. Az elmúlt 12 ütközet mérlege hazai szempontból 9-1-2, a Sporting legutóbb majd 15 éve tudott diadalmaskodni.
És ezúttal bízunk a statisztikában, azaz a hazaiak sikerét várjuk. Tippünk kőkemény 1-es!

AS Roma-Chievo 1!

Hiszünk a farkasoknak, és ennek megfelelően az ő sikerüket várjuk a veronai kiscsapat ellenében!
A Seria A-ban is folytatódik a hétvégén a bajnokság, és mi egy hazai esélyre hívjuk fel a figyelmet. A farkasok ugyanis egészen magukhoz tértek decemberben. Luis Enrique alakulata az esés-kelés után az elmúlt esztendő utolsó két bajnokiját megnyerte! Pedig Nápolyban és Bolognában vendégeskedtek Tottiék! Előtte remiztek a Juvéval, tehát valóban egész jó passzba került a bordó-sárga sereg. Fel is jöttek a 7. pozícióba, 16 ütközetben 24 pontot szerezve. Az Olimpiai Stadionban 3-2-2 a mutatója (a Cagliari és a Milan nyert a fővárosban), tehát van mit javítani De Rossiéknak.
És ha már De Rossi került szóba. Jó eséllyel nem léphet pályára a középpályás, rajta kívül Burdisso, Cassetti, Rosi és Pizzaro sem bevethető. Azért ez nem rossz névsor; van min törnie a fejér a hispán mesternek!
A Chievo a 12., 16 csatában 20 pontot húztak be Domenico Di Carlo mester tanítványai. Idegenben viszont gyengék a sárgák, 1-2-5-ös mutatójukhoz 5-14-es gólarány párosul. Cataniában diadalmaskodtak, ikszeltek egyszer már Rómában, a Lazio vendégeként, a másik döntetlent Cesenában jött össze. Kevés gólt szereznek Pellissierék, 13-szor voltak eddig eredményesek, náluk kevesebbszer csak a Cesena talált be. Sérült nincs a keretben, így elméletileg a legjobb összeállításával léphet pályára az alakulat. A decemberi leállás előtt két meccsen sem kapott ki a brigád, előbb legyőzték a Cagliarit, majd pontot csentek a Laziótól.
Az egymás elleni mérleg alapján mindenképpen a farkasok sikerét várjuk, ugyanis a Chievonak nagyon nem megy a Roma ellen. 18 meccsüket figyelembe véve 9-8-1 a fővárosiak fölénye. Ezúttal is Tottiék sikerét várjuk, magabiztosan győznek a farkasok!

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik